• Nedavno
7,3cm mokri i suv rimski kamen brušeni brusni abrazivni pribor za kvarcne kameni mramor granit keramika

7,3cm mokri i suv rimski kamen brušeni brusni abrazivni pribor za kvarcne kameni mramor granit keramika

Zahvalnost:
KM 31.85

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Premium materijal : Ovaj brusni točak izrađen je od visokokvalitetnog kamena, koji je tvrdi i izdržljiv, otporan na hrđu i otporan na habanje i ima dug radni vijek. Vlažna i suha upotreba : Može se koristiti suho ili vlažno, s velikom izvedbi i širokom rasponu rada. Neobavezno : tri različite specifikacije : rimski brusni točak 0,5, rimski brusni točak 1.0, rimski brusni kotač 1.5, kako bi se zadovoljilo vaše različite potrebe za radom. Jednostavan za upotrebu : lagana i izdržljiva, jednostavna je za upotrebu i može se koristiti sa brusilicom za brzu i efikasnu operaciju. Široka primjena : široko korištena u kvarcnom kamenu, mramoru, granitu, keramici, umjetnom kamen i staklu. Specifikacija : TIPAČ : BRAND DIAMOND GRANIGATER : 0.5cm, 1.0cm, 1,5cm, 1.0cm, 1,5cm (neobavezno) Vanjski prečnik : 7,3cm / 2,87 In prečnik : 2cm / 0,79in lista paketa : 1 x kotač za brušenje.

Više detalja

Item Type:
Brazed Diamond Grinding Wheel
Material:
Diamond
Height:
0.5cm, 1.0cm, 1.5cm (Optional)
Outer Diameter:
7.3cm / 2.87in
Hole Diameter:
2cm / 0.79in
Package List:
1 x Grinding Wheel

Izbor kupaca

Anncus SKT24 / 12 SKT24 12

KM 1.33

Radna temperatura : Standard Snaga disipacije : standard Broj modela : originalni broj Napon napajanja : standard SKT24 / 12 SKT24 12 specifičnosti : Radna temperatura : Standard Dissipat

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.