• Nedavno
Set za rezanje kose Češalj za oblikovanje kose i klip za kosu Frizerski salon vlaknastog čepa češlja za košbil za patke

Set za rezanje kose Češalj za oblikovanje kose i klip za kosu Frizerski salon vlaknastog čepa češlja za košbil za patke

Zahvalnost:
KM 0.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Kosa je glatka zuba, tako da je lakše ući u glavu kada ga koristi, što može češljati kosu uredno i odvezati ga, čineći šišanje, čineći šišmu efikasnijim, praktičnijim i praktičnijim. 2 silikonske isječke za kosu su jaki i izdržljivi, koji kosu mogu postavljati najvažnije i ne ostaviti prstom na površini i neće povući kosu kad ga koriste i skida. Ručica kose grm ima kvrgav dizajn protiv klizanja, a zrnata ručica protiv klizanja jednostavna je za pritisak, ali ne klizavu, a rad je prikladniji. Češalj za oblikovanje kose otporan je na visoku temperaturu i može se koristiti sa sušilom za kosu. Nije lako deformiran ispod vrućeg zraka sušila za kosu i ima veliku čvrstoću. Uključujući dva različita stila češljeva, širok češalj, podijeljeni češalj i dvije kopče za kosu, za frizuru pogodan za profesionalne brijače. Specifikacija : TIP Artikl : Combing Comb Clip Clip Set koristi : Pogodno za profesionalne prodavnice brijača ili lične upotrebe Lista paketa : 1 x Širok češljem za zube 1 x Češalj repa 2 x kopče za patke.

Više detalja

Item Type:
Hair Styling Comb Clip Set
Uses:
Suitable for professional barber shops or personal use products
Package List:
1 x Wide Tooth Comb:
1 x Tail Comb:
2 x Duckbill Clips:

Izbor kupaca

Drveni češalj 'Cat Queen'

KM 14.25

Ručno izrađeni češalj prirodnog drveta Ergonomski i glatki završni obrazac za udoban prianjanje Fini zubi za detavanje Ugraviran na prednjoj strani jedinstvenim dizajnom Veličina : 5,5

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.