• Nedavno
2 komada Loop Wig Brush četka za proširenje kose Hair Pieces Toupees Weaves četka za četkanje Styling raspetljavanje prirodni i sintetički Set četkica za periku kose

2 komada Loop Wig Brush četka za proširenje kose Hair Pieces Toupees Weaves četka za četkanje Styling raspetljavanje prirodni i sintetički

Zahvalnost:
KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Sadržaj paketa : dobit ćete 2 komada četke za proširenje kose s ružičastom crvenom i crnom bojom za perike, ekstenzije, tupee i komade kose. Čekinje protiv raspetljavanja : četka za periku sa petljom napravljena je od najlonskih čekinja, bezbedno klizi bez zaglavljivanja veze za ekstenziju kose. Ergonomski dizajnirano veslo : veslo sa četkom sa petljom osigurava izdržljivost i udobnost, a tijelo jastuka štiti vlasište od napetosti koja može uzrokovati bol. Odlično za ekstenzije kose : četka za kosu sa petljom je odlična za većinu metoda proširenja kose kao što su i-tip ekstenzije, dobro radi za češljanje čipkastih prednjih perika, sintetičkih perika ili padova, efikasna i za prirodnu kosu, koju morate imati u svojoj rutini ljepote. Zakrivljene petlje : ova četka je zakrivljena u petlje koje proizvode efekat klizanja, petlje su dovoljno dugačke da prođu kroz svu kosu, uvijek efikasne u izvlačenju zapetljavanja, dobar pomoćnik za svakoga ko doživi puno zapetljavanja vlastite kose ili bilo koga ko održava perike bilo koje vrste. 2 komada četka za periku četka za produžavanje kose Hair pieces toupees weaves četka za četkanje styling raspetljavanje prirodne i sintetičke četke za periku za kosu set višestrukih upotreba : ova produžna četka može biti multi-tasker za svakodnevno četkanje, raspetljavanje, sprječavanje zapetljavanja i čvorova i oblikovanje. Dobro radi i za natrualnu kosu i za perike. Specifikacija : Veličina : 8,7 x 2,6 x 1,2 inča boja : ruža crvena, crna (kao što je prikazano na slici) Materijal : plastika sa gumom pakovanje uključuje : 2 x četka za periku sa petljom toplo Obaveštenje : češalj za periku sa petljom je dizajniran za češljanje većine vrsta frizura, ali imajte na umu da ako imate afro kosu, onda ona možda neće biti pogodna za vas. Molimo dozvolite odstupanje mjerenja od 0,5 do 1 cm zbog ručnog mjerenja. Molimo dopustite blagu hromatsku aberaciju zbog različitih ekrana i svjetla.

Više detalja

Size:
8.7 x 2.6 x 1.2 inch
Color:
rose red, black (as shown in the picture)
Material:
plastic with rubber
Package includes:
2 x Loop wig brush :
Warm notice:
Loop wig comb is designed for combing most kinds of hairstyle, but please kindly note that if you have the afro hair, then it may not be suitable for you. :
Please allow 0.5 to 1 cm measuring deviation due to manual measurement. :
Please allow slight chromatic aberration due to different screens and lights. :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.