• Nedavno
Veliki Vrat Duster Četka Anself Meka Brijač Četka Za Čišćenje Lica Najlonski Kompleti Za Šišanje Drvene Ručke Za Kosu

Veliki Vrat Duster Četka Anself Meka Brijač Četka Za Čišćenje Lica Najlonski Kompleti Za Šišanje Drvene Ručke Za Kosu

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Drvena drška, izdržljiva i udobna za hvatanje. Meka i gusta najlonska kosa, meka na dodir i neće stimulirati kožu. Bez dlačica, izdržljiv za upotrebu, jednostavan za čišćenje. Prirodna vlakna, super meka, visoke gustine, brzo prodiru slomljenu kosu. Visokokvalitetna - - - vratna četka za šišanje kose od vlakana, bez dlačica, uzbudljiva. Napredna drvena, super comfort. Savršen dodatak za sve brijače i frizere. Jedinstveni dizajn - - - Barber Duster četka odlična za brisanje prašine oko linije ušiju i vrata. Predivan dizajn pruža veoma udoban stisak, zgodan i praktičan. Izdržljiv i čvrst, dobro djeluje u brisanju dlaka na licu / vratu i vašoj šminki. Uklanja dlake brzo i jednostavno. Lako se čisti- brijačka četka za kosu ne zadržava dlake. Možete ga očistiti držeći ga pod vodom nekoliko trenutaka. Ovaj duster je savršen za brijanje i šišanje i neophodan je u svakoj brijačnici ili salonu. Smooth touch - - - naš vrhunski duster za vrat posebno je dizajniran da ne iritira kožu i da lako dođe do svakog mjesta za ultimativno čišćenje. Čineći ga četkom pogodnom za kožu. Primjena - - - Brijačka četka za vrat pokriva rezove kose kada je kosa ošišana, održava je čistom i štiti odjeću tokom procesa bojenja kose. Četka za čišćenje kose je neophodna stvar za aktivnost šišanja kose. Zašto ne pogledati i probati ovaj? Meka četka za kosu i udobna drška, bit ćete zadovoljni. Štaviše, može se koristiti kao normalna četka za kosu za čišćenje stola.

Više detalja

Izbor kupaca

Dye dlaka i četkica 4pcs

KM 0.67

Materijal : plastika Boja : crna Tip : Barber češalj Materijal : plastika Boja : crna Tip : Barber češalj Praktično za upotrebu : Smanjenje gubitka kose, jednostavno češljanje za razl

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.