• Nedavno
Prozirni stalak za akrilne cijevi sa 9 pretinaca, 16 V x 12 Š x 5,5 D 3 pakovanje od marketinških držača

Prozirni stalak za akrilne cijevi sa 9 pretinaca, 16 V x 12 Š x 5,5 D 3 pakovanje od marketinških držača

Zahvalnost:
KM 2.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Pakovanje od 3, Zemlja porijekla : Sjedinjene Američke Države. 9 pretinaca sa 3 ladice za izvlačenje za lakši pristup. Prethodno izbušene rupe za montažu ili postavljanje na radnu ploču. Ovi ormarići su savršeni za medicinske centre i napravljeni su za skladištenje sabirnih cijevi. Ponosno napravljen u SAD-u sa vrhunskim visokokvalitetnim materijalima. Poklopac takođe štiti sadržaj od prašine i ostataka kada se drži zatvorenim. Držite ga na radnoj površini za brz i jednostavan pristup ovoj osnovnoj stavci. Ovaj prozirni dozator je prethodno izbušen za jednostavnu montažu na zid. Dozator akrilne maske za lice je napravljen od prozirnog plastičnog akrila, što olakšava pregled mnogo toga što je ostalo u skladištu. Ovaj dozator je odličan za stanice za dezinfekciju na recepciji ili stražnjem uredu. Ovaj držač je odličan način da osnovnu odjeću učinite dostupnom zdravstvenim radnicima i drugim radnicima. Odlično za urede, banke, maloprodajne objekte, blagajne i mjesta kupovine, benzinske stanice, restorane, trgovine i stomatološke ili ljekarske ordinacije i ljekarne.

Više detalja

Izbor kupaca

Kocke Stalci Razne Boje

KM 1.33

Gurnite ove polipropilenske police zajedno u više orijentacija Naša user friendly cube rack je imperativ za svaku laboratoriju Gurnite ove polipropilenske police zajedno u više orijentaci

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.