• Nedavno
Cvjetni kandzi kandži za žene, 3,8 Srednje klizajuće klip za žene za žene orgirle, mat kandže za tanku kosu, klip za kosu Pribor za stil (4pcs)

Cvjetni kandzi kandži za žene, 3,8 Srednje klizajuće klip za žene za žene orgirle, mat kandže za tanku kosu, klip za kosu Pribor za

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

4 kom isječaka za kosu sa 6 trendi boja.Size 3,7 * 2,15 IN. Ove cvijeće kose izrađene su od izdržljive plastike koje su obojene mat bojom. Boja se ne ljušti, ljušti. Pouzdano proljeće je jak, a kopče se otvaraju gotovo 140 stepeni u odnosu na to što vam je dovoljno da pomogne da zadržite kosu u pilingu da li je suva ili mokra! Zubi su dovoljno blizu, a unutrašnjost isječka je rebra i mat je gotov kako bi se pomoglo da se prihvati kosu tako da vam ne trebate biti prilagođeni tokom dana. Široka primjena : Ti isječci kandže za kosu pogodni su za razne prilike, poput pranja vašeg lica, jutarnje ljepota, šminka, kuhanje, tuševi, sport i tako dalje. Potpuno za sve tipove kose, kovrčave / duge ravne / debele / normalne / tanke / fine kose. Savršeno za dame i djevojke svih uzrasta. Cvjetni klip od mat mat materijala ne blijedi, nije lako razbiti kao poklon za žene i djevojke, porodicu i prijatelje na rođendanskim zabavama, Božić, Dan zaljubljenih, i drugi praznici. Specifikacija proizvoda : materijal : visokokvalitetni polikarbonatni materijal s mekim mat finičnim materijalom koristeći visokokvalitetnu plastiku jaku i izdržljivu, ne lako se probijaju i proljeće protiv hrđe, sila za ujeda, jednostavno otvaranje i veličine veličine i veličine veličine je oko 3,7 mina * 2,15 mesi za većinu ljudi naši cvjetovi kosu su jednostavni i praktični, mogu brzo usaditi vašu kosu i ne utjecati na vaš rad i pružiti vam formalnu ili povremenu frizuru koju želite. Ove 3,7 "kandža za kosu su odlične za kratku kosu, ravnu kosu, kovrčavu kosu, gustu kosu, tanku kosu, srednje debelu kosu i pola gore za kosu za svakodnevno! Pogodno za sve frizure različite dobi. moda kako biste ih mogli koristiti u bilo koje prilike.

Više detalja

Material:
High-quality polycarbonate material with a soft matte finish
Material:
Using high-quality plastics strong and durable, not easy to break and anti-rust paint spring, strong bite force, easy opening and :
Size:
The size is about 3.7in*2.15insuitable for most people :
Our flower clips hair are easy and convenient, they can tidy up your hair quickly and do not affect your work, and provide you formal or casual hairstyle you want. :
These 3.7 hair claw are great for short hair, straight hair, curly hair, thick hair, thin hair, medium-thick hair and half-up hair for everyday! Suitable for all hairstyles of different ages. :
Our jaw clips are vey cute and fashion so you can use them on any occasions. :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.