• Nedavno
26kom kopče za kosu za malu djecu, dječje kopče za kosu slatki Dodaci za kosu, Dječiji Dodaci za kosu u boji bombona, životinja iz crtića slatka, za djecu odojčadi male djevojčice.

26kom kopče za kosu za malu djecu, dječje kopče za kosu slatki Dodaci za kosu, Dječiji Dodaci za kosu u boji bombona, životinja iz

Zahvalnost:
KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Dizajn : Fine handmade izrade. Slatke i živopisne šare uključuju voće,životinje,cvijeće . Učiniće vašu princezu ljupkom i privlačnim. Dobro napravljene aligatorske kopče za kosu čvrsto ostaju u bebinoj kosi, neklizajuće. Raznovrsni dezeni i boje : popularni dezeni i jarke boje odgovaraju raznim vrstama odevnih kombinacija, boja kose i frizura, čineći da se vaša devojčica ističe svaki dan. Bez oštećenja kose : male kopče za bebe su savršene za bebe sa finom kosom / tankom kosom/manje kose.Mogu se dobro držati i neće doći. off.It veoma je lagan za nošenje da vaša beba čak neće shvatiti da ima nešto u kosi. Prilike : ove kopče za životinjsku i voćnu dlaku savršene su kao rekviziti za fotografiju za djevojčice ili nošene u mnogim drugim prilikama, kao što su rođendanska zabava, fotografisanje, festival ili samo u svakodnevnom životu. Takođe kao odličan poklon za vaše prijatelje. Svestrana upotreba : savršen set kopči za kosu za djevojčice, malu djecu, djecu, tinejdžere. Idealno za rođendane, zabave, školske aktivnosti, praznike i drugo. 26kom ukosnice od tkanine sa kutijom.Savršeno za dojenčad, malu djecu, djecu i djevojčice fine i guste kose. Savršeno za nošenje u mnogim prilikama, kao što su festivali, fotografija, zabava, rođendan, putovanja, odmor, ples.Takođe kao odličan poklon za vaše prijatelje. - Bez Oštećenja Kose Dizajn Potpuno Umotan. - Savršeno za malu djecu,djevojčice, djevojčice.

Više detalja

Izbor kupaca

Coheali Girl Clips 24 kom.

KM 7.00

Dodatna oprema za kosu Djeca, djeca, djevojke, tinejdžeri, žena Mini Barrettes Moderan dizajn ovog kopča za kosu čini vas atraktivnijim i elegantnim, a također je vrlo pogodan za svako

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.