• Nedavno
Scunci u dobio je ovaj mini čeljusti, asortirane boje, 6 pakovanja

Scunci u dobio je ovaj mini čeljusti, asortirane boje, 6 pakovanja

Zahvalnost:
KM 0.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Scunci u dobivali su ovaj mini čeljusti savršen dodatak za održavanje kose stilski pričvršćenim tokom dana. Ovaj 6-pack set dolazi u različitim bojama, nudeći vam različite mogućnosti za odabir od kojih odgovaraju vašoj odjeći ili raspoloženju. Dizajniran je jedinstvenim prianjanjem vilice, ovi mini isječci su jednostavni za otvaranje i zatvaranje, čineći ih jednostavnim za upotrebu. Napravljeni su od visokokvalitetnih materijala, osiguravajući izdržljivost i dugotrajne performanse. Ovi isječci su savršeni za bilo koju vrstu kose, bilo da imate gustu, kovrčavu ili finu kosu. Scunci u dobivali su ovaj mini čeljusti savršen dodatak za održavanje kose stilski pričvršćenim tokom dana. Ovaj 6-pack set dolazi u različitim bojama, nudeći vam različite mogućnosti za odabir od kojih odgovaraju vašoj odjeći ili raspoloženju. Dizajniran je jedinstvenim prianjanjem vilice, ovi mini isječci su jednostavni za otvaranje i zatvaranje, čineći ih jednostavnim za upotrebu. Napravljeni su od visokokvalitetnih materijala, osiguravajući izdržljivost i dugotrajne performanse. Ovi isječci su savršeni za bilo koju vrstu kose, bilo da imate gustu, kovrčavu ili finu kosu. Scunci u dobivali su ovaj mini čeljusti savršen dodatak za održavanje kose stilski pričvršćenim tokom dana. Ovaj 6-pack set dolazi u različitim bojama, nudeći vam različite mogućnosti za odabir od kojih odgovaraju vašoj odjeći ili raspoloženju. Dizajniran je jedinstvenim prianjanjem vilice, ovi mini isječci su jednostavni za otvaranje i zatvaranje, čineći ih jednostavnim za upotrebu. Napravljeni su od visokokvalitetnih materijala, osiguravajući izdržljivost i dugotrajne performanse. Ovi isječci su savršeni za bilo koju vrstu kose, bilo da imate gustu, kovrčavu ili finu kosu. Ove mini čeljusne isječke su kompaktne veličine, čineći ih lako nositi u torbici ili torbi. Također su idealni za stvaranje raznih frizure, poput polovine stilova, pletenica i upda. Upotrijebite ih da osiguraju svoje šiške, ukroti letenje ili stvaraju šik kosu. Sa Scunci u dobivate ovaj mini čeljusti klipove, možete samouvjereno osvojiti bilo koji chirisstyle izazov koji vam dolazi na put. Razvrstane boje i mini veličine ovih kopča čine ih svestranim i zabavnim dodatkom bilo koje kolekcije za kosu. Nabavite svoje ruke na ove klipke za čeljusti danas i uživajte u lakoći i praktičnosti bez napora u stilu vaše kose!

Više detalja

Izbor kupaca

Coheali Girl Clips 24 kom.

KM 7.00

Dodatna oprema za kosu Djeca, djeca, djevojke, tinejdžeri, žena Mini Barrettes Moderan dizajn ovog kopča za kosu čini vas atraktivnijim i elegantnim, a također je vrlo pogodan za svako

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.