• Nedavno
Glava za kosu za kosu stražnju stranu glave Veliki isječak isječak Temperament za kosu Dame Oprema za kosu

Glava za kosu za kosu stražnju stranu glave Veliki isječak isječak Temperament za kosu Dame Oprema za kosu

Zahvalnost:
KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Upotreba modernog i modernog modeliranja Diamond uljepšavanja, klasični retro nije lako izlaziti iz mode. 3 D rezbarski proces, lagano i delikatno. Ručno polirano, obrada zrcalo, osjetljivo i izdržljivo i elegantno. Debeli sloj za oblaganje, proces vakuumskih obloga, nije lako potrošiti nije lako izblijediti. Protuklizni film za zaštitu kose, čelični klip sa dvostrukim položajem protiv pada i učvršćivanje zakovice su dio praktičnog estetika. Upotreba modernog i modernog modeliranja Diamond uljepšavanja, klasični retro nije lako izlaziti iz mode. 3 D rezbarski proces, lagano i delikatno. Ručno polirano, obrada zrcalo, osjetljivo i izdržljivo i elegantno. Debeli sloj za oblaganje, proces vakuumskih obloga, nije lako potrošiti nije lako izblijediti. Protuklizni film za zaštitu kose, čelični klip sa dvostrukim položajem protiv pada i učvršćivanje zakovice su dio praktičnog estetika. Upotreba moderne i moderne modeliranje dijamantskog uljepšavanja, klasični retro nije lako izlaziti iz mode3 D rezbarenja, laganog i delikatnog rublja poliranog, ogledala za poliranje ogledala, osjetljivo i izdržljivog i klasičnog obloge, a nije lako potrošiti nije lako To su valični klip za zaštitu od kose, čelični klip sa dvostrukim položajem i učvršćivanje zakovica su dio praktičnog estetika.materijal : legura, veličina : kao što je prikazano Postava uključuje : 1 (ostali prikazi nisu uključeni) topli savjeti .1. Zbog svetlosti pucanja i drugih faktora može prouzrokovati razlike u boji sa stvarnim proizvodom, molimo pogledajte stvarni kolor.2. Zbog ručnog mjerenja, molimo dopustite da će porijekla 0,1-0,5cm da prevlada u ljubaznom. DUE u različitim monitorima i rasvjetnim efektima, stvarna boja proizvoda može biti malo drugačija od boje prikazane na slici. Hvala! Molimo dopustite odstupanje od 0-1cm zbog razlike veličine.

Više detalja

Izbor kupaca

Coheali Girl Clips 24 kom.

KM 7.00

Dodatna oprema za kosu Djeca, djeca, djevojke, tinejdžeri, žena Mini Barrettes Moderan dizajn ovog kopča za kosu čini vas atraktivnijim i elegantnim, a također je vrlo pogodan za svako

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.