• Nedavno
HomeSogood 2pcs baršunaste kose kopče dugih repa lukovi za glavu za glavu za kosu za kosu za žene za žene Djevojke

HomeSogood 2pcs baršunaste kose kopče dugih repa lukovi za glavu za glavu za kosu za kosu za žene za žene Djevojke

Zahvalnost:
KM 2.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Dobit ćete dvije baršunaste kopče za kosu, uključujući dvije boje crnog i vinskog crvenog, oblik je lijep i elegantan. Naši isječci za kosu izrađeni su od meke baršunaste tkanine, može vas pratiti dugi niz godina, a ne lako oštetiti i izblijediti. Veličina kopča za kosu sa lukom je 7,9x5,5 inča, vezana u luk široka 5,5 inča na vašoj kosi, velika veličina može u potpunosti pokazati vaš šarm. Također je vrlo pogodan za nošenje, aligatorski kopča na poleđini je vrlo jak, lako je isječak na kosi, najbolji je poklon za djevojčice i djevojke. Visokokvalitetna usluga nakon prodaje : Ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte nas, možemo zamijeniti ili vratiti robu za vas. Dobit ćete dvije baršunaste kopče za kosu, uključujući dvije boje crnog i vinskog crvenog, oblik je lijep i elegantan. Naši isječci za kosu izrađeni su od meke baršunaste tkanine, može vas pratiti dugi niz godina, a ne lako oštetiti i izblijediti. Veličina kopča za kosu sa lukom je 7,9x5,5 inča, vezana u luk široka 5,5 inča na vašoj kosi, velika veličina može u potpunosti pokazati vaš šarm. Također je vrlo pogodan za nošenje, aligatorski kopča na poleđini je vrlo jak, lako je isječak na kosi, najbolji je poklon za djevojčice i djevojke. Visokokvalitetna usluga nakon prodaje : Ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte nas, možemo zamijeniti ili vratiti robu za vas. Boja : crna / burgundija Materijal : Veličina proizvoda : 20 * 14cm Težina proizvoda : 15g / PC paket uključuje : 2 * luk frizura (crna + burgundija) Napomena : 1. Postoji 2-3% razlika prema ručnom mjerenju. Molimo pažljivo provjerite veličinu prije kupnje predmeta. 2. Imajte na umu da bi mala razlika u boji trebala biti prihvatljiva zbog svjetla i ekrana.

Više detalja

Izbor kupaca

Coheali Girl Clips 24 kom.

KM 7.00

Dodatna oprema za kosu Djeca, djeca, djevojke, tinejdžeri, žena Mini Barrettes Moderan dizajn ovog kopča za kosu čini vas atraktivnijim i elegantnim, a također je vrlo pogodan za svako

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.