• Nedavno
Profesionalni pedikir Rasp foot turpija napuknuta skin Corns Callus Remover za Extra Smooth i Beauty pedikir foot turpija Callus Remover Kit, dead Skin Remover za muškarce i žene

Profesionalni pedikir Rasp foot turpija napuknuta skin Corns Callus Remover za Extra Smooth i Beauty pedikir foot turpija Callus Remover

Zahvalnost:
KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Vrhunska turpija za stopala od nerđajućeg čelika : brzo uklanjanje mrtve kože i ostavite stopala glatkim materijalom od nerđajućeg čelika napravljenim za dugotrajniju upotrebu. Savršeno za popravku pete uklanjanje tvrde, mrtve, suve i ispucale kože, sprečava stvaranje tvrde kože. Ostavlja noge svilenkasto glatkim-profesionalni pedikir tvrdi odstranjivač kože nožni nož za pedikir rašp daje vam salonski kvalitetan pedikir kod kuće. Savršeno za brijanje neudobne, ispucale, mrtve, tvrde kože za lijepe glađe kiropodističke pedikure. Savršena veličina sa jakom ručkom-savršena veličina je dizajnirana u skladu sa ljudskom estetikom; rašpica za stopala sa jakom plastičnom ručkom ima ergonomsku neklizajuću i laganu ručku omogućava vam da radite sa lakoćom i daje brzu neverovatnu glatkoću. Za najbolje rezultate - potopite stopala nekoliko minuta u toplu vodu sa sapunom da omekšaju kožu prije nanošenja turpije. Ovo osigurava najefikasnije rezultate omekšavanjem tvrde kože prije turpijanja. Lagan i prenosiv : jednostavan za nošenje sa sobom, bez obzira da ste kod kuće ili na izlasku, i možete se redovno brinuti za svoja stopala, postižući bolje rezultate i seksi stopala sami. Specifikacija : Opis : turpija za stopala usvaja visokokvalitetni materijal, ekološki prihvatljiv i siguran za korištenje za ribanje tvrde kože na nogama. Lagana i delikatna, laka za nošenje na putovanju ili povremeno poslovno putovanje. Praktično i izdržljivo. Vrijedi kupiti za svoju ljepotu!Karakteristike : 1. Napravljen od visokokvalitetnog materijala, koji je izdržljiv za upotrebu i ekološki prihvatljiv.2. Dvostrani dizajn uključuje fino brušenje za uklanjanje mrtve kože i stopala i grubo brušenje za uklanjanje kalusa i Kutina.3. Sa jedinstvenom ručkom, veoma je udoban za držanje.4. Lagan i jednostavan za korištenje, sjajni pomagači za održavanje stopala , čist i zdrav.5. Može vam olakšati umor i opustiti vas od čvrstih emocija kroz masažu stopala.Specifikacije : Stanje : 100% potpuno Novmaterijal : Nerđajući čelik + Plastikaboja : kao slika Showveličina : cca. 23 * 3.5 cm / 9.1 * 1.4 Inchpackage težina : oko 47gpackage uključen : 1 x Foot turpija.

Više detalja

Description:
The foot file adopts high quality material, eco-friendly and safe to use to scrub hard skin on the feet. Light weight and delicate, easy to carry in the travel or occasional business trip. Practical and durable. Worth buying for your beauty care!:
Features:
 
1. Made of high quality material, which is durable to use and also eco-friendly.:
2. Dual sided design includes the fine grinding to remove dead skin and foot and the coarse grinding to remove the callus and cutin.:
3. With unique handle, it is very comfortable to hold.:
4. Lightweight and easy to use, great helpers to keep your feet , clean and healthy.:
5. It can ease your tiredness and relax you from tight emotion through massaging your feet.:
Specifications:
 
Condition:
100% Brand New
Material:
Stainless Steel + Plastic
Color:
As Picture Show
Size:
approx. 23 * 3.5cm / 9.1 * 1.4inch
Package Weight:
About 47g
Package Included:
 
1 x Foot File:

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.