• Nedavno
Darice White Victoria Lynn kutija za svadbenu karticu: Tufatin saten sa kristalnim akcentima

Darice White Victoria Lynn kutija za svadbenu karticu: Tufatin saten sa kristalnim akcentima

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Vjenčanica mladenka poklon kutija za poklon s otvorom za prekrivanje. Napravljen od čvrstog MDF-a (vlaknaste ploče na više gustinu). Ova kutija sadrži gornji poklopac za prekrivanje da ukloni svoj sadržaj. Vrh kutije je obrubljen bijelim satenom i blistavim srebrnim kavezom. Mjere 10-inčne širine za 9-1 / 2-inčne visine za 8-1 / 2 inča dubine. Ova kutija za poklon kartice sadrži gornji poklopac za prekrivanje da ukloni svoj sadržaj. Omogućite lijepo i sigurno mjesto za goste za vjenčanje da umetne svoje vjenčane poklon kartice na sretan par. Napravljen je od čvrstog MDF-a, (vlaknaste ploče na više gustinu). Ova kutija sa karticama uređena je u bijeloj saten. Vrh kutije je lagano podstavljen i ukrašen čistim, lažnim draguljima. Vrh kutije je obrubljen bijelim satenom i blistavim srebrnim kavezom. Pravokutni otvor na vrhu mjeri 6-3 / 4-inčni za 1/2-inčni. Spremni ste za ukrašavanje svojom vjenčanim bojama, vrpcama i cvijećem. Mjere 10-inčne širine za 9-1 / 2-inčne visine za 8-1 / 2 inča dubine.

Više detalja

Izbor kupaca

Demdaco God Bless America

KM 10.50

4 1 / 2 x 4 1 / 2 x 2 1 / 4 inča Poklopac se otvori za fotografiju 3 x 3 inča Crveno, bijelo i plavo Tema zastava Iznutra je bijela Napravljen od smole Bog blagoslovi Amerika kutija 4 1 /

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.