• Nedavno
Hawaiian Hono Sea Turtle PU kožni daljinski upravljač Držač za stolni prostor za pohranu s 5 odjeljaka

Hawaiian Hono Sea Turtle PU kožni daljinski upravljač Držač za stolni prostor za pohranu s 5 odjeljaka

Zahvalnost:
KM 2.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ako ste kupili okvir za pohranu na daljinski upravljač, ako imate bilo kakvih pitanja tokom procesa, slobodno nam pošaljite e-poštu, riješite ga za vas u roku od 24 sata, molim vas, budite sigurni da ćete osigurati. Dimenzije za odlaganje daljinskog upravljača : Dužina : 21cm / 8,3 inča, Širina : 7,3cm / 2,9 inča, visina : 12cm / 4,7 inča, molimo vas da se raspitate prije naručivanja za mjerenje veličine, savršenog za bilo koji sto za kavu, stol za spavaću sobu, kućno sto, kornera , radni sto, itd. Jedinstveni i zanimljiv poklami za daljinsko upravljanje savršen je za dom, studij, dnevni boravak, spavaću sobu, ured, hotel, kuću za odmor, klupsku kuću itd. Ako ste kupili okvir za pohranu na daljinski upravljač, ako imate bilo kakvih pitanja tokom procesa, slobodno nam pošaljite e-poštu, riješite ga za vas u roku od 24 sata, molim vas, budite sigurni da ćete osigurati., neće preuzeti previše prostora. Višenamjenski organizator, veliki kapacitet s pet prostranih odjeljaka za održavanje TV-a i DVD-a, klima uređaji, mobitele, mobitele, malene elektroničke midija, kozmetike, olovke, uredski materijal i ostale male elektroničke uređaje., Za prijatelje, kolege, obitelj za vrijeme domaćinstva, Dan zaljubljenih, Dan, Dan, Your Godina savršeni poklon. Preporučuje se obrisati i redovno čistiti, ne natapajte ili ne prašite. Jedinstveni i zanimljiv poklami za daljinsko upravljanje savršen je za dom, studij, dnevni boravak, spavaću sobu, ured, hotel, kuću za odmor, klupsku kuću itd.

Više detalja

Izbor kupaca

Kutija za nehrđajući čelik

KM 14.25

Kutija domaćina od nehrđajućeg čelika sa poklopcem za Magna Host Može sadržavati 50 domaćina Težina : 0,40 g Veličina članka : visina : 6,5 cm | Prečnik : 17 cm Članak Materija

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.