• Nedavno
Poljska posuda 10¾-inčna posuda napravljena od strane Ceramika Artystyczna Potpis Unikat + potvrda o autentičnosti

Poljska posuda 10¾-inčna posuda napravljena od strane Ceramika Artystyczna Potpis Unikat + potvrda o autentičnosti

Zahvalnost:
KM 2.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Potvrda o autentičnosti i porijeklu uključena je u ovu posudu. Dugo trajno, boje nikada neće izblijediti. Ručno izrađene i ručno oslikane u srcu Evrope u gradu Boleslawiec u Poljskoj. Olovo i kadmij besplatno. Sef za upotrebu u : mikrovalnoj perilica, perilici posuđa, pećnicom do 480 F, zamrzivač. Ispaljen dva puta, ekstra izdržljiv, pukotina i čip otporan na čip, namijenjen za svakodnevnu upotrebu, lako se čisti. Dimenzije : 4,33 "Visok, 10,83" dugačak 10,83 ", (max. Vanjska ivica ili ručka). Kapacitet : 112oz (ispunjen na rim). Polish posuda 10¾-inčni zdjeli od ceramike Artystyczna, potpis crno očiju Unikat Sertifikat autentičnosti i porijekla uključeno je : 4,33 "visok, 10,83" širom, 10.83 "dugačak, (max. Vanjska ivica ili ručica) Kapacitet : 112oz (ispunjen na rim) Polmedia poljski keramički kamen je : * ručna izrađena i ruka Slikano u Boleslawiec, Poljska * Mikrovalna perilica, pećnica Sigurna do 480 F, Freezer Sef * Olovni i kadmij otporan na Crack i Chip * Namijenjen za svakodnevnu upotrebu, lako se čisti * Poznat je vrlo kolekcionar za svoju svestranost u kuhinji i na stolu. Siguran je za upotrebu s hranom u mikrovalnoj pećnici, zamrzivaču, pećnici i perilici posuđa. Poljski kameni proizvodi otporan je za abrazive čineći ga izdržljivim i otpornošću na grebanje ili uklanjanje. Ravnomjerno distribuira toplinu za savršeno pečenje i također je nonstick za jednostavno čišćenje, olakšava brigu. Svijetli uzorci nikada ne blijede, a nude se u hiljadama varijacija za miješanje i podudaranje. To je ova kombinacija funkcije i ljepote koja poljsku posuđu čini tako privlačnom. Keramika je ispaljena u električnim i plinskim peći na temperaturama veće od 2200 stepeni Fahrenheita. To rezultira kamenskom posudom koji se namijenjen oduzimati starenjem i pružiti trajnu ljepotu koja stoji test vremena. Poljski kamen prevoz je olovo i kadmijum-free.polish keramike je ručno izrađeno i ručno oslikano u Poljskoj Boleslawiec. Ovaj je regija poznat po svojoj prirodno pronašli bijelu glinu koja su se zanatlija koristila stoljećima za izradu ovakvih izdržljivih i prekrasnih kamena. Svaki komad keramike pažljivo je formiran i obojen rukom kako bi se osiguralo da se izuzetna pažnja posvećuje svakom komadu. Najljepši i zamršeniji uzorci nazivaju se Unikat uzorci. Ovi obrasci snose potpis umjetnika.

Više detalja

Izbor kupaca

Ines Espresso 6 ruža Bowl

KM 18.45

Upotreba i njega : Nije pogodno za vrući sadržaj, zamrzivač ili mikrovalnu upotrebu Većina komada su stambena perilica posuđa na gornjoj polici, postavljena na topli, blagi cikls blagim

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.