• Nedavno
I Luv Ltd Quaich škotski pewter veliki plus veličine 135mm sa klincem Degustacijom posude Idealni poklon za krštenje

I Luv Ltd Quaich škotski pewter veliki plus veličine 135mm sa klincem Degustacijom posude Idealni poklon za krštenje

Zahvalnost:
KM 76.12

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Klasični škotski kvržica pijenja idealna za rođenje i krštenje poklon. Sa dvije ravne horizontalne ručke (nazvane uzove u Škotskoj) uključuje visinu postolja : 50 mm. Koristi se kao uslugu na mnogim škotskim vjenčanjima i krstitima itd. Dizalica za zdjelu : 135mm - 5 ½ ", visina : 65mm - 2 ½", ručka za rukovanje : 255mm - 10 ", kapacitet : 600ml. Rukom izrađenom u Velikoj Britaniji. Klasični škotski kvaaich KUP za piće Idealno za rođenje i krštenje. Sa dvije ravne horizontalne ručke (nazvane uzove u Škotskoj) uključuje visinu postolja : 50mm. Koristi se kao uslugu na mnogim škotskim vjenčanjima i mm. Promjer posude : 135mm - 5 ½ ", visina : 65mm - 2 ½ ", ručka za rukovanje : 255mm - 10", kapacitet : 600ml. Ručno izrađeno u Velikoj Britaniji. Veliki plus Quaich 5,5 inčni na postolju Ovo je veliki 5,5 inčni 135 mm kvući napravljen od visokokvalitetnog krutog pewtera postavljenog na pinu. Ručke su detaljno opisane prekrasnim ukrasnim keltskim dizajnom. Pewter je poliran da daje ljupku finišu. Kvaich je idealna veličina za tost. Kapacitet 600ml Plinth idealan je za graviranje i to čini dobar izbor za trofej. Odličan poklon za posebnu priliku. Dolazi u kompletu s poklon kutijom.

Više detalja

Izbor kupaca

Ines Espresso 6 ruža Bowl

KM 18.45

Upotreba i njega : Nije pogodno za vrući sadržaj, zamrzivač ili mikrovalnu upotrebu Većina komada su stambena perilica posuđa na gornjoj polici, postavljena na topli, blagi cikls blagim

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.