• Nedavno
Pakovanje s brusnim asortimanom - okrugli abralon brusni diskovi za poliranje kamena, pločica, kontrabona, epoksidne smole i drugih površina! Paket sorte mnogih griz i veličina!

Pakovanje s brusnim asortimanom - okrugli abralon brusni diskovi za poliranje kamena, pločica, kontrabona, epoksidne smole i drugih

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Uključuje : Mirka Abranet Mesh 220, 320, 400 i 600 brusilice + Abralon 500, 1000, 2000, 3000 i 4000 brusilica. Najbolja vrijednost za vaš novac - Paket sorti od 9 brusnih diskova za dobivanje savršenog završnog dodira na svom DIY projektu! Koristite paket za asortiman za brušenje diskova za poliranje i spašavanje ogrebotina, mrlje i drugih nesavršenosti na vašoj površini!. Odlično za suho ili mokro brušenje - sve mrlje izrađene su od fleksibilnog materijala tkanja, omogućavajući vodu i zrak da slobodno prođu kroz njih! To čini naše brusne jastučiće sjajne za suho ili mokro brušenje, uključujući puckanje epoksidnih smozda od morskih brodova iz kamena kaputa! Nema više začepljenja - materijal sličan ekranu omogućava prašinu da se lako kreće kroz brusilice i spriječiti začepljenje! Fleksibilna konstrukcija Odlična je za stvaranje glatkih brusnih uzoraka na ivicama i ugaonim površinama! Odlično djeluje čak i na teškim spotovima!. Efikasan dizajn kuka i petlje - Svaka brusna jastučica je 5 "x 6" -inch kuka-i petlja, koja radi sa 5-inčnim slučajnim orbitalnim brusilicama! Dizajn kuke i petlje omogućava lako pričvršćivanje i uklanjanje sa brusilica!. Uključuje : Mirka Abranet Mesh 220, 320, 400 i 600 brusilice + Abralon 500, 1000, 2000, 3000 i 4000 brusilica. Najbolja vrijednost za vaš novac - Paket sorti od 9 brusnih diskova za dobivanje savršenog završnog dodira na svom DIY projektu! Koristite paket za asortiman za brušenje diskova za poliranje i spašavanje ogrebotina, mrlje i drugih nesavršenosti na vašoj površini!. Odlično za suho ili mokro brušenje - sve mrlje izrađene su od fleksibilnog materijala tkanja, omogućavajući vodu i zrak da slobodno prođu kroz njih! To čini naše brusne jastučiće sjajne za suho ili mokro brušenje, uključujući puckanje epoksidnih smozda od morskih brodova iz kamena kaputa! Nema više začepljenja - materijal sličan ekranu omogućava prašinu da se lako kreće kroz brusilice i spriječiti začepljenje! Fleksibilna konstrukcija Odlična je za stvaranje glatkih brusnih uzoraka na ivicama i ugaonim površinama! Odlično djeluje čak i na teškim spotovima!. Efikasan dizajn kuka i petlje - Svaka brusna jastučica je 5 "x 6" -inch kuka-i petlja, koja radi sa 5-inčnim slučajnim orbitalnim brusilicama! Dizajn kuke i petlje omogućava lako pričvršćivanje i uklanjanje sa brusilica!.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.