• Nedavno
Ručnik za plažu s kapuljačom za djecu ručnici za plažu od mikrovlakana za dječaka pončo za brzo sušenje surfanje Nosivi ručnik za kupanje na plaži sportovi na otvorenom )

Ručnik za plažu s kapuljačom za djecu ručnici za plažu od mikrovlakana za dječaka pončo za brzo sušenje surfanje Nosivi ručnik za

Zahvalnost:
KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

【Materijal peškira za plažu】peškir za plažu od visokokvalitetnog mikrovlakana,prijatan za kožu i mekan,sa super upijajućim,toplim i udobnim. 【Veličina peškira za kupatilo】dostupno u 3 veličine : 75*110cm (29.53*43.31 inča), 70*90cm (27.56*35.43 inča), 65*75cm (25.59*29.53 inča), može se nositi s djecom kao odjeća roditelja i djeteta. 【Surf Poncho Vintage dizajn】ručnik za kupanje s kapuljačom s popularnim dizajnom retro pruga, jednostavnih i elegantnih boja pogodnih i za odrasle i za djecu. 【Dizajn pulovera sa kapuljačom】učinite pončo za peškire praktičnijim za nošenje i nošenje,kapa pomaže da se kosa brzo osuši,topla i slatka. 【Primjenjiva scena ručnika za plažu s kapuljačom】pončo za surfanje vrlo je pogodan za upotrebu pri odlasku na plažu i kupanju na suncu,može se koristiti i kao ručnik za kupanje u kupanju, plivanju, surfanju, odmoru. ?️Naziv proizvoda : ručnici sa kapuljačom ?Materijal Ponča Za Surfanje : Mikrovlakana ?Stil ručnika za plažu s kapuljačom : ženski / muški ?Veličina pončo peškira : dostupno u 3 veličine : 75*110cm (29,53*43,31 inča), 70*90cm (27,56*35,43 inča), 65*75cm (25,59*29,53 inča), birajte prema zahtjevu. ?Karakteristike Ručnika Sa Kapuljačom : 1. Meka i udobna : visokokvalitetna mikrovlakna su nježnija i meka 2. Jaka apsorpcija vode : može brzo da apsorbuje vodu na telu i da se odupre vetru i hladnoći 3. Dizajn s kapuljačom : praktičniji za nošenje i nošenje ?️Klasični prugasti dizajn sa retro Tie-dye, moderan i svestran, pogodan i za odrasle i za djecu dostupan u 3 veličine, pogodan i za odrasle i za dijete birajte prema vašim zahtjevima, moguće su različite kombinacije : 1.Nosite sa djecom kao odjeću roditelja i djece 2.Nosite kao sestrinsku odjeću sa prijateljima ili sestrama ?️Napomena : 1. Molimo odaberite veličinu prema vašoj visini 2. Molimo dozvolite odstupanje od 1-3 cm zbog ručnog mjerenja. 3. Zbog različitih ekrana, mogu postojati male razlike u boji.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.