• Nedavno
Suddora bijeli znoj Set - - atletske pamučne frotirne trake za sport

Suddora bijeli znoj Set - - atletske pamučne frotirne trake za sport

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

➤ Zapanjujuća apsorpcija-ove trake za vaše ruke i glavu nude maksimalnu upijajuću sposobnost izvan običnih frotirnih tkanina. Savršeno za treninge visokog intenziteta, tenis i košarku kako biste bili oslobođeni smetnji znojnih ruku i peckavih očiju. ➤ Briljantna Bijela-jedna od naših najpopularnijih boja. Ove bijele trake za glavu i trake za ruke odlično se slažu sa dresom ili atletskim bojama bilo kojeg timskog sporta. Lako se pere čisto kako bi zadržali svoj sjaj za mnoge treninge ili vježbe. ➤ Ostaje na mjestu-Naša jedinstvena mješavina pamuka, najlona i spandeksa ostaje na mjestu za duge treninge u teretani, trčanje, trčanje ili dodatna ponavljanja u fudbalu. Ove trake za glavu i trake ne klize i savršene su za muške treninge, ženski sport i atletiku za djecu stariju od 8 godina. ➤ Izdržljiv i jednostavan za pranje – bacite znoj postavljen u mašinu za pranje veša radi brzog čišćenja iznova i iznova. Želite opremu i dodatnu opremu koja traje koliko i vi, bilo da prolazite kroz još jedan naporan Cross Fit trening ili maratonsko trčanje. ➤ Sport i još mnogo toga-odlično ne samo za sport, već i za kostime i cosplay. Meki materijal je odličan i neće izazvati iritaciju vaše kože. 100% pamuk. Dostupno u preko 15 različitih boja - ovo je jedan od najpopularnijih kompleta traka za znoj koje imamo u ponudi. Komplet dolazi sa 1 trakom za glavu i 2 trake za ruke. Ako moraš da ih uskladiš sa svojim dresom, ne brini. Set traka za znoj dostupan je u živim bojama! Uključujući crnu, bijelu, plavu, ružičastu, narandžastu, žutu, crvenu, zelenu, ljubičastu, neonsko plavu, neonsko zelenu, neonsko ružičastu, neonsko žutu i neonsko narandžastu. Uvek dodajemo više boja! Brodovi Istog Dana. Idealno za košarku, tenis, trčanje, biciklizam i još mnogo toga! Izuzetno udoban i izdržljiv! 80% Pamuk, 12% Spandex I 8% Najlon. trake za kosu sa znojnim trakama savršen su dodatak ako radite na kostimu iz 80-ih. Kupite za cijeli tim ili samo za sebe! Uskladite se sa uniformom.

Više detalja

Izbor kupaca

PSP Action Replay Online

KM 12.80

100% kod motor baziran game enhancerpravi kodovine Powersaves Besplatno trenutno ažuriranje koda preko Wi Fi ili putem preuzimanja računara Nevjerovatan meni za ponavljanje akcije u igri

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.