• Nedavno
Kingston Brass FSC8921DPL paris raširene kupaonice, polirani hrom

Kingston Brass FSC8921DPL paris raširene kupaonice, polirani hrom

Zahvalnost:
KM 95.85

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Čvrsta mesing izgradnja. Keramički spremnik bez kapljenog keramičkog diska. Palup montirajte 8 "do 16" rasprostranjena instalacija 3 rupe. 1.2 GPM / 4,5 LPM protok izljeva na 60 psi. Standardna 1/2 "IPS veza. 6-7 / 8" Izbori. 5-3 / 8 "Doseg. Sadrži odgovarajući završni odvod. Ručke ručice susreću sa ADA smernice. Otporan na ADA. Izrađen za donošenje estetske ljepote pored izuzetnih ručica ručica i zaobljene arhitekture učvršćen u prilici Ova slavina Idealna za prostrane kupaonice rašire se raširene i imaju ugradnju sa 3 rupe. Pariz 8 u. Godinama godine glamorirajte svoj domaći ansambl svog doma. Odukloni svoj kućni ansambl sa dodatkom ovog izvrsnog učvršćenja. Također je uključen i raširena boja. Kingston nudi brojne tradicionalne i moderne stilove s raznim stilovima od visine izljeva, oblika i ručke stilove u rasponu do 16 završnih obrada. Rasprostranjene slavine nude i fleksibilnost instalacije. Tradicionalno se slavina instalira sa 8 "udaljenosti od centra za rukovanje do centra za obradu centra i izljeva u središtu, ali ručke se mogu ugraditi do 16", a izljev se može nadoknaditi za smještaj većeg umivaonika.

Više detalja

Izbor kupaca

Lav slavina 1h Chm w / PU

KM 2.33

Ovaj je obnovljeni proizvod testiran i certificiran za izgled i rad kao novi Postupak obnove uključuje testiranje funkcionalnosti, osnovno čišćenje, pregled i prepakivanje Proizvod se is

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.