• Nedavno
Everyay Lookout Lookout 4-Level Cat Tree, 56 H

Everyay Lookout Lookout 4-Level Cat Tree, 56 H

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Lookout Lookout 4-Level Cat Tree from Everyay. Dizajn na više nivoa za kuće sa više mačaka. Nivoi pokriveni flisom za vrhunski komfor vaše mačke. Stubovi prekriveni jutom i flisom potiču njihovu želju da se istegnu i ogrebu. Dizajn pogodan za uređenje doma. Vaša mačka je prava velika zverka, pa ih počastite luksuznim životom sa mačjim drvetom Everyay Lookout Loft na 4 nivoa. Bilo da vaša maca želi da se izležava, grebe i igra, nikada nije dosadan trenutak na ovom sopstvenom dinamičnom mestu. Viseća igračka mami vašu mačku u vrijeme za igru, dok stubovi od flisa i jute širom ovog tornja nude ukusne načine da se istegnete i ogrebete do mile volje. Nivoi pokriveni flisom nude udobnost na VIP nivou sa uzdignutom visećom mrežom ili penthouse platformom sa podignutim ivicama, tako da vaša mačka može lako pristupiti ležećem mestu koje odgovara njihovom promenljivom raspoloženju. Na kraju krajeva, to je svijet vaše mačke. Samo živimo u njoj.

Više detalja

Izbor kupaca

Božićno drvca za stolnjak

KM 9.49

? 【Ono što dobijete】 ? 【Ukupno 20ft 60 LED svjetla】 ? 【Jednostavno postavljanje i skladištenje】 ? 【Mini, ali dovoljno sitno】 ? 【Božićni ukrasi poklon】 Značajke 1 20

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.