• Nedavno
K & K Interios 54224G-3 21 inčni zlatni blistavi konusni štab W / Pearls

K & K Interios 54224G-3 21 inčni zlatni blistavi konusni štab W / Pearls

Zahvalnost:
KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Materijali : željezo / plastike. Dimenzije : 21 "H x 5,75" dia. Od modernog do antičkog, tradicionalnog za eklektike, pronaći ćete prave predmete za povećanje dekora za kućni dom. Težina paketa : 3,0 kilograma. Materijali : željezo / plastike. Dimenzije : 21 "H x 5,75" dia. Od modernog do antičkog, tradicionalnog za eklektike, pronaći ćete prave predmete za povećanje dekora za kućni dom. Težina paketa : 3,0 kilograma. Ukrasite svoj dom stilom! Od modernog do antičkog, tradicionalnog za eklektike, pronaći ćete prave predmete za povećanje dekora za kućni dom. Svaki komad pažljivo je dizajniran sa detaljima specijalnih proizvoda. Ukrasite svoj dom prekrasnim dekorom koji odražava vaš ukus i dizajn.

Više detalja

Izbor kupaca

Božićno drvca za stolnjak

KM 9.49

? 【Ono što dobijete】 ? 【Ukupno 20ft 60 LED svjetla】 ? 【Jednostavno postavljanje i skladištenje】 ? 【Mini, ali dovoljno sitno】 ? 【Božićni ukrasi poklon】 Značajke 1 20

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.