• Nedavno
TV i jaje štampano TV daljinski daljinski organizator Kontrola kutija PU kožna 5 pretinaca za pohranu spremnika

TV i jaje štampano TV daljinski daljinski organizator Kontrola kutija PU kožna 5 pretinaca za pohranu spremnika

Zahvalnost:
KM 10.74

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Materijal : Kutija za odlaganje daljinskog upravljača izrađena je od pažljivo izrađene visokokvalitetne PU kože za sprečavanje ogrebotina, sa elegantnim i minimalističkim dizajnom koji reprodukuje ulogu u uređenju sobe. Veliki kapacitet : Pet prostranih ostataka za zadržavanje TV i DVD-a, klima uređaji, kancelarijski materijal, medijski pribor i ostali mali elektronički uređaji. Svestrana upotreba : Ovaj organizator daljinskog upravljača može se lako postaviti na stol za kavu, kauč, fotelju, spavaću sobu, noćni ormarić, dnevni boravak, kutni sto, komoda, studij ili bilo gdje u vašem domu i uredu. Primjenjiv scenario : Ova kutija za odlaganje pogodna je za postavljanje na bilo koje mjesto poput dnevnog boravka, spavaće sobe, studijskog i uredskog stola, te je dobro skladištenje daljinskog upravljača, četkice za šminku i ostale objekte. Topli podsjetnik : Ekran za prikaz slike TV daljinskog organizatora je samo za referencu, a konačni efekat podliježe stvarnom proizvodu! Zbog objektivnih faktora kao što su proizvodne serije, strojevi i oprema, teško je izbjeći ili će biti pogreške poput blage razlike u boji, položaj i veličini. Ako su gornji problemi normalni, neće biti uključeni u opseg obrade nakon prodaje. Funny PU kožni držač daljinskog upravljača sa 5 prostranih odjeljaka Caddy Desktop organizator.

Više detalja

Izbor kupaca

Stalak za magazin Seaseak

KM 28.48

Izgrađen sa 100% čvrstim tikovima Zidni nosač ili slobodno stojeći Ne uključuje montažni hardver Visoki sadržaj ulja tikovine čini ga savršenim za okruženja izložene vremenu, popu

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.