• Nedavno
Elite Fan Shop Muška dukserica sa Crewneck-om

Elite Fan Shop Muška dukserica sa Crewneck-om

Zahvalnost:
KM 10.93

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Odaberite Veličina da vidite politiku povratka za stavku. 80% Pamuk, 20% Poliester. Air Force Falcons Muška odjeća Crewneck dukserica. Savršena dukserica sa crewneck-om za gameday tailgates ili krstarenje gradom pokazujući podršku vašim sokolovima!. Visokokvalitetna i udobna tradicionalna opuštena dukserica sa crewneck-om - savršena za svakog ljubitelja Falcona Air Force-a-sa imenom tima preko ikone logo ekranski štampana grafika koja nikada neće izaći iz mode. Ova Falcons dukserica s crewneck-om odgovara veličini na skali veličine muške odjeće - pogledajte grafikon veličine za savršeno uklapanje na osnovu vaših mjerenja. Binding : 2x2 rebra; 300 GSM; Rib whistle patch na prednjem dekolteu; detalji poklopca. Zvanično licenciran. Svaka dukserica za posadu Air Force Falcons službeno je licencirana od strane obje Vazduhoplovne akademije Sjedinjenih Država, tako da možete predstavljati svoje Sokolove znajući da nosite pravu stvar. Ciljaj Visoko, Muva-Borba-Pobjeda!. Ova klasična visokokvalitetna dukserica sa crewneck-om nikada neće izaći iz mode! To je odličan dodatak bilo kojoj garderobi koja pruža jednostavan način za predstavljanje vašeg omiljenog NCAA tima!.

Više detalja

Izbor kupaca

Outstuff muns hoodie

KM 22.50

Poliester, pamuk Povucite zatvarač 90% pamuk / 10% poliester Grafika ispisana ekrana Uvezeno Oznaka imena na dnu za vaš Gamertag Službeno licencirani aktiviranjem i CDLom...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.