• Nedavno
Pod oklopnim dječakom Jogger, povucite stil, logotip i tiskane dizajne

Pod oklopnim dječakom Jogger, povucite stil, logotip i tiskane dizajne

Zahvalnost:
KM 18.74

Količina robe
Dostupno na zahtjev

60% pamuk, 40% poliester. Uvezeno. Povucite zatvarač. Strojno pranje. Svakodnevna spajalica : sa izdržljivom pletenom tkaninom sa glatkom licom i mekom unutrašnjom oblogom za primanje topline, ovi joggeri su išče za bilo šta od povremenih škola do aktivnih dana koji su proveli igrajući bejzbol ili trčanje oko staze. Kvaliteta premium : Koristimo visokokvalitetne materijale u svim naša odjeća kako bismo osigurali maksimalnu udobnost, dugovječnost i trajnu snagu. Uvijek mekan i udoban fit. Savršen poklon : Ovi dućani čine savršen poklon za vašeg sina, nećaka ili unuka!. Pod oklopom : pod oklopom je izgrađen na performansama. Naša vizija je da vas nadahnjuje sa rješenjima za performanse koju nikad niste znali da trebate i ne možete zamisliti da živite bez. Fuller rez za potpunu udobnost. Izdržljiva pletena tkanina sa glatkim licem i mekom unutrašnjom za zamku toplinu. Mrežaste ručne džepove.

Više detalja

Izbor kupaca

Prana ženski lizzy pant

KM 23.36

Pamuk Povucite zatvarač Pamuk Povucite zatvarač Zakovice na pantalone su sjajna ideja, ali željeli smo učiniti nešto drugačije Pranska platna Lizzy Pant koristi inventivni kontrastni �

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.