• Nedavno
Arena Muška relax IV Team Pant Jogger Dukset

Arena Muška relax IV Team Pant Jogger Dukset

Zahvalnost:
KM 2.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% poliester. Uvezeno. Povucite zatvarač. Mašinsko pranje. Bezdrskosno kombinirajući vintage atletski habanje i moderno krojenje. Obrezana trakama arene logotipa duž nogu i naša tromjena zakrpa na prednjoj strani. Napravljen od pletene poliesterne tkanine. Rez za vitki savremeni fit. Završeno sa prednjim naborima, dva kobača i struk za crtanje. Napravljeno od pletene tkanine, ove muške staze hlače bez napora kombiniraju vintage atletski nošenje i modernog krojanja. Baš kao i naše '70-ih kreacije, naše prepirske pantalone u relaciji IV su ukrašene prugama Arene Logo uz noge i naša tri dijamantna zakrpa na prednjoj strani. Rezanje za vitki savremeni fit, ova sportska stavka je uredno završena s prednjim naborima, dva kose džepa i struka crteka. Odaberite iz Bold Sporty Boje ili ga držite osnovno u crnoj boji.

Više detalja

Izbor kupaca

Prana ženska jesenska kabela

KM 3.33

98 Pamuk / 2 Spandex Ažurirajte svoj ormar za kampsa našom jesenjim kablovskim pantalom u neutralnim tonovima koji idu sa bilo čim i svemu Četverosmjerna rasteznica čini ga ugodnim za

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.