• Nedavno
Ženska lagana vučna putnika visoki struk casual bagergy atletic joggers workout cinch donje gaćice sa džepovima

Ženska lagana vučna putnika visoki struk casual bagergy atletic joggers workout cinch donje gaćice sa džepovima

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

60% pamuk, 35% poliester, 5% potrošnje. Uvezeno. Zatvaranje nacrta. Mašinsko pranje. 【Mekana tkanina】 : Naši trenerci su izrađeni od 60% pamuka, 35% poliestera i 5% se okreću u mekim, udobnim, rastezljivim i prozračnim tkaninama. Pogodno za sport ili slobodno vrijeme. Pogodno za žene, dame i djevojke. 【Elastična struka i zatvaranje struka】 : Jednostavno podešavanje opsega struka.A Povratak ga drži u struku i neće se isključiti. Uparite dukseve za crtanje s tankom vrhom ili dukserom kako biste napravili vitkicu struka. 【Cinch dno】 : Cincked ankleske manžete na dnu čine da se zveznici lako povuku da ostanu tamo gdje želite i takođe im dajte malo više stila, sportove na otvorenom, u teretani. 【Dizajn】 Lagana težina sazona za suzbijanje salona pružaju udobnije za aktivnosti na otvorenom. Odlikuje se dva fiksna bočna džepa, džepovi su dovoljno duboki za pohranu vašeg telefona, tipki i novčanika, jednostavan za pristup. 【Pocrtavanje】 : Modna i elegantna odjeća jogging hlače za žene, pogodne za jogu, sport, teretanu, vanjsku, odmor, povremene haljine i svakodnevno habanje.

Više detalja

Izbor kupaca

Prana ženska jesenska kabela

KM 3.33

98 Pamuk / 2 Spandex Ažurirajte svoj ormar za kampsa našom jesenjim kablovskim pantalom u neutralnim tonovima koji idu sa bilo čim i svemu Četverosmjerna rasteznica čini ga ugodnim za

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.