• Nedavno
Telefon u kaišu 9116LP sa ID / pozivom na čekanju

Telefon u kaišu 9116LP sa ID / pozivom na čekanju

Zahvalnost:
KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Nazovite prikaz sa vizuelnim pozivom koji čeka. Zvučnik sa zvukom. 8 Programabilnih memorijskih tipki. Tri linije podesivi ekran sa kontrastnom kontrolom. Lista poziva na 80 naziva i broja. AASTRA 9116 LP linijski napajani, kablovski telefon je potpuno izvanredni telefon za poduzetnike koji nudi širok spektar najtraženijih značajki. Ovaj sistem uključuje napajanje PBX linije, poboljšane korisničke sučelje i niz drugih poboljšanja značajki koje mogu dodati vrijednost i fleksibilnost u bilo kojem uredskom okruženju. Sa prikazom podesivog od 3 linije, 9116 LP je u potpunosti kompatibilan s prikazom poziva i vizualni poziv koji čeka, nudeći upite na engleskom, francuskom i španskom. Dodatne informacije pružaju se putem LED indikatora, koji treperi za poruku čekajući, novi indikator poziva, dolaznog poziva i proširenja u upotrebi. Značajke : - Kompatibilan sa centrima sa Centrexom, PBX ili standardnim telefonskim uslugama - Kompatibilnom sluhom - 3 Podesiva zaslona - Speaker Phone- Podešavanje zvučnika - naziv / broj pozivatelja ID memorije - Direktorijum telefona za pozivatelja - 20 Poizišta za brzo biranje - Poruka Indikator koji se podesiva - Podesiva prijemnik - uključen / nosač za jačinu zvuka - Pokretač vremena za pozivanje - Trojezična podrška menija (engleski / španski / francuski) - Pozovite prikaz sa vizuelnim pozivom koji čeka.

Više detalja

Izbor kupaca

Meridian M7310 telefon siva

KM 26.30

Meridian M7310 telefon siva Telefon M7310 Meridian FullIstaknuti telefon dizajniran je za korisnike s opsežnim zahtjevima za rješavanje poziva i poziva i idealnim za korisnike koji često

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.