• Nedavno
Houkai Rotate Vintage Fiksni telefon Revolve Count Antique Telefoni fiksna telefona za uredski hotel

Houkai Rotate Vintage Fiksni telefon Revolve Count Antique Telefoni fiksna telefona za uredski hotel

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Nema potrebe za vanjskom napajanjem, nema potrebe za baterijom, može koristiti telefonsku liniju izravno elektrificirati rad. Klasični stil, može se staviti u stolove, dnevne sobe, spavaće sobe, hotele i druga mjesta. Fina izrada, vintage biranje gramofona, podržavaju ponovno biranje. Napravljen od visokokvalitetnog materijala za smolu, čvrst, izdržljiv i dug radni vijek. Mala veličina i lagana, jednostavna za nošenje i pohranjivanje, pogodno za upotrebu. Nema potrebe za vanjskom napajanjem, nema potrebe za baterijom, može koristiti telefonsku liniju izravno elektrificirati rad. Klasični stil, može se staviti u stolove, dnevne sobe, spavaće sobe, hotele i druga mjesta. Fina izrada, vintage biranje gramofona, podržavaju ponovno biranje. Napravljen od visokokvalitetnog materijala za smolu, čvrst, izdržljiv i dug radni vijek. Mala veličina i lagana, jednostavna za nošenje i pohranjivanje, pogodno za upotrebu. Tip : Telefonematerijal : Resin Record Funkcija : Novinilna funkcija : NOVISURE : Nema potrebe za vanjskom napajanjem, nema potrebe za baterijom, može koristiti telefonsku liniju direktno elektrificirati u radu, dnevni boravak, spavaće sobe, hotele i ostala mjesta.Pine Izrada, vintage motorno biranje, podrška Ponovno biranje. Moda visokokvalitetnog materijala za smole, čvrst, izdržljiv i dugotrajan život. telefonska linija, a ne vanjsko napajanje, utikač u kablu može koristiti u smjeru suprotnom od kazaljke na satu za odabir pozicije i biranje broja; prilikom ponovnog biranja, pritisnite tipku za tipkovnicu da biste na tastaturi prebacili na tipkovnicu za biranje broja popisa brojeva : 1 x Telefonenote : Nosač arhatiziranog telefona malo će se tresti nakon postavljanja nosača. To namjerno dizajnira proizvođač kako bi se izbjegla oštećenje principa poluge nosača. To nije problem sa kvalitetom, a neće utjecati na upotrebu ili izgled. Napominjemo da će se novi tip i stari tip ovog proizvoda biti poslani nasumično i osigurati da nećete smetnuti prije narudžbe.

Više detalja

Izbor kupaca

NOVO 25001 N / N

KM 2.67

25001 N / n set za pepelom TRADICIONALNI PLANS · Čvrsti dvostruki gong zvona · Teška metalna baza · Telefonska linija · Kontrola za jačinu slušalica · Kontrola zvona (visoka /

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.