• Nedavno
GPO Audrey 1950 stil tradicionalnog pritiska telefona

GPO Audrey 1950 stil tradicionalnog pritiska telefona

Zahvalnost:
KM 28.35

Količina robe
Dostupno na zahtjev

✅ Klasični telefon : Petite i prekrasan GPO Audrey podsjećaju na noćne strane 1960-ih posebno dizajniranih da sjedne lijepo u bilo kojem klasičnom stilu Boudoira. ✅ Čvrsti materijal : Ovo je čvrst i visokokvalitetni fiksni telefon sa gumenim nogama koja osiguravaju da ostane gdje god se koristi. ✅ Moderne karakteristike : Telefon za dva tona dodirnog tona dolazi s prekidačem za uključivanje / isključivanje zvona i isporučuje se spremno za upotrebu sa modernim telefonskim utičnicama. ✅ Biranje gumba : Ovaj telefon nudi jednostavno za upotrebu, tipka za biranje gumba. ✅ Kompatibilnost : Klasični telefon radi na bilo kojoj trenutnoj telefonskoj mreži i kompatibilan je sa modernim telefonskim bankarskim bankarskim, prekidačima i funkcijama na bilo kojoj standardnoj telefonskoj liniji kućne telefonske linije. ✅ Klasični telefon : Petite i prekrasan GPO Audrey podsjećaju na noćne strane 1960-ih posebno dizajniranih da sjedne lijepo u bilo kojem klasičnom stilu Boudoira. ✅ Čvrsti materijal : Ovo je čvrst i visokokvalitetni fiksni telefon sa gumenim nogama koja osiguravaju da ostane gdje god se koristi. ✅ Moderne karakteristike : Telefon za dva tona dodirnog tona dolazi s prekidačem za uključivanje / isključivanje zvona i isporučuje se spremno za upotrebu sa modernim telefonskim utičnicama. ✅ Biranje gumba : Ovaj telefon nudi jednostavno za upotrebu, tipka za biranje gumba. ✅ Kompatibilnost : Klasični telefon radi na bilo kojoj trenutnoj telefonskoj mreži i kompatibilan je sa modernim telefonskim bankarskim bankarskim, prekidačima i funkcijama na bilo kojoj standardnoj telefonskoj liniji kućne telefonske linije. Petite i prekrasan GPO Audrey podsjećaju na 1960-ih noćnim brojem. Dizajniran je za lep u bilo kojem klasičnom stilu Boudoira, ovaj telefon dugme, sa svojim malim otiskom, tako je diskretan i savršeno funkcionalan. GPO Audrey je čvrst, visokokvalitetni telefon s gumenim nogama koji osiguravaju da ostane stavi i kada trebate ostati nesmetani, ton zvona može se isključiti s prekidačem.

Više detalja

Izbor kupaca

NOVO 25001 N / N

KM 2.67

25001 N / n set za pepelom TRADICIONALNI PLANS · Čvrsti dvostruki gong zvona · Teška metalna baza · Telefonska linija · Kontrola za jačinu slušalica · Kontrola zvona (visoka /

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.