• Nedavno
Skynora Halloween High Struk gamaše za žene Tummy Control Pumpkin Head Workout pokreće joga hlače sa džepom

Skynora Halloween High Struk gamaše za žene Tummy Control Pumpkin Head Workout pokreće joga hlače sa džepom

Zahvalnost:
KM 9.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

【Joga Capris za žene】 Nikad ne zastarevamo i lako se podudaraju sa vrhom, uzimajući u obzir modu i praktičnost i detaljno s različitim dizajnom Halloween jedinstvenih uzoraka, nudi vam ovu potpuno novu seriju tiskanih geometrijskih tajica za svaku ženu koja ima zadovoljstvo isprobati nove stvari. Ženska partija za nošenje za dan mrtvih Party, Realistic 3 D Halloween bundeve, kostur, lobanja, vještica, palica, dvorac tiskani obrazac, različiti klasični retro uzorci, zabava i funky. To znači da predmet možete naručiti manjim ili većim od nošenja. Premium Buttery Soft Fabricyou voljet ćete našim gamašima nakon što ih stavite. Zaošćivanje za žene sve slavne stilove koji su se uhvatili, ženske gamaše mogu biti jedna od najčudnijih esencijalnih gantshis yoga pant Nosite ga vani. Savršena kombinacija mekoće i rastezde savršeno će uklopiti svoju krivulju kao drugu kožu. 【Joga gama za žene za žene ne samo za jogu, pilates, rick penjanje, badminton, stolni tenis i slično, također može biti i dnevno odijelo. Bez obzira na koji se na koji se savijate, istegnete ili uvikujte, ove se tajice protežu s vama iz punih dijelova do okoliša. Širok pojas kontrolira vaš trbuh i natjera vas da izgledate vitkijim nego što ste mislili, čineći ga izvrsnim prikladnim za bilo koju vježbu. Halloween gamaše sigurno su obavezno imati modni predmet za zabavu za Halloween. Ako ste u studiju joga, u klasi ili na terenu. Elastični pojas Udobno zaključava trbuh i protiv klizanja, mali struk izlazi odmah, bez tragova i bez deformacije, čini krivulju tijela, pokazujući vaše seksi. Uštedjet će vam povratni predmeti koji se ne uklapaju. Ovdje se ukrštaju u prekriženim strukom, čine da vaše tijelo izgleda još više elegantnije.

Više detalja

Izbor kupaca

Helly-Hansen ženska nogavica

KM 2.67

Shell : 75% poliamid, 25% elastan Uvezeno Zatvaranje nacrta Mašinsko pranje Super udobne i uglađene staze dizajnirane za neograničeni pokret Značajke : Podesivi struk sa crtekom, Gusset

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.