• Nedavno
Kompresioni zbirni kompresijski gamaši snop

Kompresioni zbirni kompresijski gamaši snop

Zahvalnost:
KM 12.90

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Elastično zatvaranje. Udobne gamaše kompresije : Kompresionirane ženske tajine su savršene gamaše za trčanje, teretanu, biciklizam, jogu, vježbanje ili povremene habanje. Udobna podrška u toplom ili hladnom vremenu. Podržavajuće trke : Naše ženske kompresijske pantalone izrađene su od znojnih zlaka, prozračne tkanine sa 4-smjernim rastezom za maksimalnu mobilnost i udobnost. Šivanje bez kvafa osigurava cjelodnevni komfor. Kompresija na karoseriji : Pogledajte i odlično se osjećate u našim jogam nogama koje pružaju udoban, ali čvrsti pritisak na vaše telad, četvoronoške i hrpe. Doživite maksimalnu mišićnu podršku dok radite. Ne vidi kroz tkaninu : premium tkanina se ne može vidjeti tokom savijanja, čučanja ili istezanja. Kompresijske tajice omogućavaju vam vježbanje u samopouzdanju! Gamaše zadržavaju se nakon mnogih pranja. Pouzdani kvalitet i zadovoljstvo : Naše joge tajice za žene podržavaju superiorni kvalitet. Za ugodnije, ali prikladno za snimanje, razmislite o naručivanju veličine. Naše gamaše dolaze 1 par po narudžbi. 73% poliester, 27% Spandex. 73% poliester, 27% Spandex. Pogledajte i osjećajte se sjajno svakodnevno! Bilo da vodite maraton, radite ili samo izvadite i o sebi. Naša linija ženskog atletskog habanja čini da izgledate sjajno, super je udoban i za razliku od ostalih marki, nudi istinsku podršku kompresije. Kompresioniranje kompresije izrađeno je od rasteg materijala sličnog Spandexu. Materijal se drži, podržava i ne daje nikakve obloge i zakreće vas. Zagrli više od standardnog poliesterskog pletena ili pamučne odjeće, komforno komprimirajući tamo gdje vam treba, kako bi se osigurala toplina i pravilno cirkulaciju da bi se sve koristilo od vaše kože do distribucije vode i hranjivih sastojaka u cijelom tijelu. Primijetit ćete razliku u tome kako se osjećate da li radite, pokrećete narudžbe ili samo udarate dobro čitanjem.

Više detalja

Izbor kupaca

NIKE EPIC trening pant

KM 30.00

Odaberite Veličina da biste vidjeli povratnu politiku za stavku 100% poliester Zatvaranje nacrta 100% dvostruko pleteno poliesterska tkanina pomaže da vas zagreje Elastični pojas sa crtek

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.