• Nedavno
2LUV ženske trendi mršave 5 džepne rastezalne gaće

2LUV ženske trendi mršave 5 džepne rastezalne gaće

Zahvalnost:
KM 8.80

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Mašina koja se može prati.70% pamuk, 27% vlakana, 3% spandex. Uvezeno. Zatvaranje nacrta. Ove simpatične i trendi farmerke sadrže tkaninu za rastezanje, tradicionalnu konstrukciju sa pet džepa, prednji zatvarač sa zatvaračem i dugmetom, super tanak fit. Odlična utakmica sa svojim sportskim ili formalnim cipelama. Uvezeno. Ove fantastične rastezljive hlače savršene utakmice u svakoj dobi i bilo kakvim aktivnostima. Ima tri džepa na prednjem i dva na leđima. Dizajn mršave fit potražit će vaš prekrasan tipka. Dostupno u crno-bijeloj boji. Junior Veličina : 1/3/5/7/911/13/15/17. Mašina koja se može prati.70% pamuk, 27% vlakana, 3% spandex. Uvezeno. Zatvaranje nacrta. Ove simpatične i trendi farmerke sadrže tkaninu za rastezanje, tradicionalnu konstrukciju sa pet džepa, prednji zatvarač sa zatvaračem i dugmetom, super tanak fit. Odlična utakmica sa svojim sportskim ili formalnim cipelama. Uvezeno. Ove fantastične rastezljive hlače savršene utakmice u svakoj dobi i bilo kakvim aktivnostima. Ima tri džepa na prednjem i dva na leđima. Dizajn mršave fit potražit će vaš prekrasan tipka. Dostupno u crno-bijeloj boji. Junior Veličina : 1/3/5/7/911/13/15/17. Ove su skitnice moraju biti bitne sezone. Sadrže mršavu siluetu sa gumbom i zatvaračem za zatvaranje i prednjim džepovima. Uparite ih sa nekim pljeskajućim plijenima za dan do noćnog izgleda.

Više detalja

Izbor kupaca

Helly-Hansen ženska nogavica

KM 2.67

Shell : 75% poliamid, 25% elastan Uvezeno Zatvaranje nacrta Mašinsko pranje Super udobne i uglađene staze dizajnirane za neograničeni pokret Značajke : Podesivi struk sa crtekom, Gusset

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.