• Nedavno
Taipan brazilski Jiu Jitsu, djeca Jiu Jitsu Gi Djeca Bjj GI Grappling Kimonos Lagani bijeli pojas

Taipan brazilski Jiu Jitsu, djeca Jiu Jitsu Gi Djeca Bjj GI Grappling Kimonos Lagani bijeli pojas

Zahvalnost:
KM 0.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Pamuk. Uvezeno. Pogrešno zatvaranje. Mašinsko pranje. ✅Size Chart : Taipan Sports Brazilski Jiu Jitsu GI dolazi u 7 veličina, pogledajte našu jednostavnu grafikon veličine za tačno postavljenu u slikama proizvoda. ✅Jacket - Top biserni tkanje 350gsm od 100% pamuka. 100% pre-smanji. ✅pants - Pant je 8oz riptni meki materijal 100% pre-smanji. ✅Free White Belter : Ova najbolja BJJ Jiu Jitsu GI za djecu upotpunjena je belim pojasom prugaste bar. Odlično za djecu koja počinju, pokazujući zarade s ponosom. Remen je napravljen od laganog i izdržljivog materijala kao i naše djece Bjj Kimono. ✅ibjjf Odobreno : Taipan Sports Jiu Jitsu Kimono za djecu odobrio je IBJJF standarde, možete nositi Jayefo Fuji po cijelom BJJ-u na bilo kojem Ibjjf-u. Pamuk. Uvezeno. Pogrešno zatvaranje. Mašinsko pranje. ✅Size Chart : Taipan Sports Brazilski Jiu Jitsu GI dolazi u 7 veličina, pogledajte našu jednostavnu grafikon veličine za tačno postavljenu u slikama proizvoda. ✅Jacket - Top biserni tkanje 350gsm od 100% pamuka. 100% pre-smanji. ✅pants - Pant je 8oz riptni meki materijal 100% pre-smanji. ✅Free White Belter : Ova najbolja BJJ Jiu Jitsu GI za djecu upotpunjena je belim pojasom prugaste bar. Odlično za djecu koja počinju, pokazujući zarade s ponosom. Remen je napravljen od laganog i izdržljivog materijala kao i naše djece Bjj Kimono. ✅ibjjf Odobreno : Taipan Sports Jiu Jitsu Kimono za djecu odobrio je IBJJF standarde, možete nositi Jayefo Fuji po cijelom BJJ-u na bilo kojem Ibjjf-u.

Više detalja

Izbor kupaca

Dečko donje rublje set

KM 37.00

% 100 pamuk Uvezeno Laka njega; Mašinsko pranje, suvo se suhom; Opis proizvoda referencirajte za više detalja Visokokvalitetni materijal je mekan, prozračan i bez označavanja za STHove b

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.