• Nedavno
HOTELI COOLER PACK PACK PACK)

HOTELI COOLER PACK PACK PACK)

Zahvalnost:
KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Prehladi led i sadržaj brže i pomaže da vam duže ostavi led. Dizajniran je da izdrži najtežu odbojke, tugovi i thuds. Nijedan neuredan čist, samo ga bacajte u zamrzivač. Prilagođeni oblik pomaže u zamrzavanju brže u zamrzivaču. Dužina : 10,75 in. Prehladi led i sadržaj brže i pomaže vam da duže držite led. Dizajniran je da izdrži najtežu odbojke, tugovi i thuds. Nijedan neuredan čist, samo ga bacajte u zamrzivač. Prilagođeni oblik pomaže u zamrzavanju brže u zamrzivaču. Dužina : 10.75 u. Yeti se specijalizirao za stvaranje stvari teške i čuvanje stvari smiješno hladno, a novi Yeti led. Yeti ledeni hladni sadržaj brže i nikad se neće slomiti. Taj zamjena leda ispunjena je naukom, bira se na najefikasniju temperaturu kako bi se maksimizirao zadržavanje leda bilo kojeg hladnjaka. Njegova prilagođena oblika smanjuje vrijeme zamrzavanja i maksimizira izdržljivost. Od kutije za ručak do skif A do kampa Elk, Yeti Ice će preuzeti svu zloupotrebu potrebnu za duže sačuvanje vašeg kvarževa. Značajke : Comfort Liner, manžetna Model zona Stretch Model Godina : 2017, ID proizvoda : 426783, Broj modela : Yi CE4 N2, GTIN : 0888830002933.

Više detalja

Izbor kupaca

Prava 894036 Brava

KM 16.59

Originalni OEM zamjenski dio Za više od 65 godina, Pravi hlađenje je lider u industriji u komercijalne hlađenje i održava visoke standarde Za sigurnost i performanse upotrijebite origina

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.