• Nedavno
Traulsen Alt2323232WOUT brtva magnetska vrata vrata - 23 1/2 x 29 1/2 kompatibilna s traulsenom dijelom # SER-27565-00

Traulsen Alt2323232WOUT brtva magnetska vrata vrata - 23 1/2 x 29 1/2 kompatibilna s traulsenom dijelom SER-27565-00

Zahvalnost:
KM 5.45

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Visokokvalitetna magnetska brtva - Zamjena zamene SER-27565-00 za Traulsen hladnjak i zamrzivač - veličina : - 23 1/2 x 29 1/2 brtvena vrata 1169. Jednostavan za instalaciju - sve što morate učiniti je ukloniti stare TRAULSEN SER-27565-00 Brtva i škak u novom - nije potreban alat! Dizajniran za zamenu krajnjih korisnika, a ne skup opravljač!. Pouzdanost - Budući da su naše brtvene brtve dizajnirane posebno za vašu opremu, dobit ćete najviše produžetka i maksimalne performanse. Izrežite svoje račune za energiju - pravilno zapečaćena vrata pomažu maksimalno povećanju energetske učinkovitosti i pomaže proširiti život opreme. Zašto platiti OEM cijenu? Izrađujemo visokokvalitetnu zamenu za zamjenu vrata u instaliranu profesionalnim rashladnim tehničarima. OEM proizvođači pohlepni su dizajnerski dijelovi poput ovog koji bi mogli zamijeniti i zamijeniti. Traulsen SER-27565-00 će se dobro uklopiti i ostati čvrsto vrijeme. Napravljeno u SAD - koristimo NSF / USA odobreni materijal za brtvu da bi vaš zaptivač vrata Traulsen Ser-27565-00. Sastavljen malim poslovima koji brine o kvalitetnoj i korisničkoj službi. Visokokvalitetna magnetska brtva - Zamjena zamene SER-27565-00 za Traulsen hladnjak i zamrzivač - veličina : - 23 1/2 x 29 1/2 brtvena vrata 1169. Jednostavan za instalaciju - sve što morate učiniti je ukloniti stare TRAULSEN SER-27565-00 Brtva i škak u novom - nije potreban alat! Dizajniran za zamenu krajnjih korisnika, a ne skup opravljač!. Pouzdanost - Budući da su naše brtvene brtve dizajnirane posebno za vašu opremu, dobit ćete najviše produžetka i maksimalne performanse. Izrežite svoje račune za energiju - pravilno zapečaćena vrata pomažu maksimalno povećanju energetske učinkovitosti i pomaže proširiti život opreme. Zašto platiti OEM cijenu? Izrađujemo visokokvalitetnu zamenu za zamjenu vrata u instaliranu profesionalnim rashladnim tehničarima. OEM proizvođači pohlepni su dizajnerski dijelovi poput ovog koji bi mogli zamijeniti i zamijeniti. Traulsen SER-27565-00 će se dobro uklopiti i ostati čvrsto vrijeme. Napravljeno u SAD - koristimo NSF / USA odobreni materijal za brtvu da bi vaš zaptivač vrata Traulsen Ser-27565-00. Sastavljen malim poslovima koji brine o kvalitetnoj i korisničkoj službi. Brtve na vratima istrošeno vrijeme i curenje u brtvi može negativno utjecati na efikasnost vaše jedinice. Kada se hladan zrak pobjegne kroz neispravan brtvljenje, odgovarajuće temperature ne mogu se održavati i hrana je u opasnosti da postane razmažena. Možete spriječiti da se to dogodi redovno zamijenići brtve na vratima na svoje rashladne jedinice.

Više detalja

Izbor kupaca

HOTELI COOLER PACK PACK PACK)

KM 2.67

Prehladi led i sadržaj brže i pomaže da vam duže ostavi led Dizajniran je da izdrži najtežu odbojke, tugovi i thuds Nijedan neuredan čist, samo ga bacajte u zamrzivač Prilagođeni ob

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.