• Nedavno
Rachel's Clouts 10 paketi od 14 mjeračnih igla 0,5 inča tuntne tipka za igle za igle za igle za igle -luer za zaključavanje igle-industrijske igle za kertridže, ljepilo, špricevi, drveni za ljepilo

Rachel's Clouts 10 paketi od 14 mjeračnih igla 0,5 inča tuntne tipka za igle za igle za igle za igle -luer za zaključavanje igle-industrijske

Zahvalnost:
KM 18.65

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Napomena : igle bez šprica. Visokokvalitetni materijal : tupa tip Luer Lock-a izrađena je od visokokvalitetnih materijala. Dolazi u dizajnu Luer zaključavanja sa tupim vrhom na kraju. Savršeno za umjetnost i zanat : Tupljena igla je odlična za zanatske svrhe, može se koristiti za izdavanje i preciznost primjena ljepila, boja, boja i puno više. Mamiti dizajn za zaključavanje : Igle tupi savjeti za igle su savjeti za zaključavanje Luer i klizanje koji je pogodan za sve standardne luer šprice za zaključavanje. Naš paket uključuje 10 paketa tupog vrha masak za zaključavanje za zaključavanje od 14 metara 0,5 "inča Dužina. Dugo su 0,5 inča s tupim vrhom na kraju i imaju luer lock hub kako bi se osiguralo dobro pogodno za šprinu za zaključavanje Luer. Ako imate bilo kakve prijedloge za proizvod, dobrodošli ste da komunicirate s nama. Izvrsno za hranjenje i istraživanje životinja u industriji i nauci : Ove tupom siringe za špricanje pogodne su i za hranjenje tečnosti na male kućne ljubimce i životinje poput mačaka, pasa, pilića ili ptica. Na stranu toga, može se koristiti za istraživanje u industriji i nauci.

Više detalja

Izbor kupaca

Hamilton 32146 Chaney adapter

KM 2.00

Dosljedne, reproducirajuće injekcije Podesivo zaustavljanje osigurava reprodukciju Vodič za plinger sprečava oštećenja Jednostavan za instalaciju Dosljedne, reproducirajuće injekcije..

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.