• Nedavno
West Philadelphia Putnički Railway Co. - Certifikat Zaliha

West Philadelphia Putnički Railway Co. - Certifikat Zaliha

Zahvalnost:
KM 10.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Željeznička Dionica. Vinjeta zgrade sa konjskom vučom trolejbusa ispred. Postajemo oskudni. Putnička željeznica u Zapadnoj Filadelfiji bila je rana prigradska željeznica koja je otvorena 2.Jula 1858. godine. U početku su se staze odvijale od 3.do 41. ulice duž pijace. Tragovi su prelazili preko stalnog mosta koji je završen 1887.godine. Putnike su prevozili "omnibusi sa konjskom vučom". Željeznica je bila druga ulična željeznica koja je iznajmljena u Filadelfiji kada je iznajmljena 28.aprila 1857. godine. Dijelovi pruge koja vodi do Darbyja slijedili su rutu sličnu onoj SEPTINE rute 11 Danas. Obojenim ljudima nije bilo dozvoljeno da koriste željeznice sve do akta Generalne skupštine Pensilvanije 1867.godine; međutim, bilo im je dozvoljeno da stoje na platformi sa vozačem. Također Dostupno neizdano po nižoj cijeni. Molimo vas da se raspitate ako ste zainteresovani. Certifikat o dionicama izdaju preduzeća, obično kompanije. Dionice su dio stalnih finansija preduzeća. Obično se nikada ne vraćaju, a investitor može povratiti svoj novac samo prodajom drugom investitoru. Većina dionica, ili se također nazivaju dionicama, zarađuju dividende, po nahođenju poslovanja, ovisno o tome koliko je dobro trgovalo. Dioničar ili dioničar dio je vlasnika preduzeća koje je izdalo certifikate o dionicama.

Više detalja

Izbor kupaca

Chicago Railways Co. -

KM 2.00

Potvrda o učešću veoma komplikovanog finansijskog pitanja Predivna grafika Western Bank NoteChicago Neocenjeno i veoma retko! Vidjeli smo ih samo jednom u više od 20 godina kako se bave

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.