• Nedavno
Jeanoko USB Odjeća električni jastučići za grijanje, podesivi grijač od karbonskih vlakana od 3 nivoa zimski set tkanina za kampiranje zamjena za prsluke Sako 5V

Jeanoko USB Odjeća električni jastučići za grijanje, podesivi grijač od karbonskih vlakana od 3 nivoa zimski set tkanina za kampiranje

Zahvalnost:
KM 1.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Široko se koristi : Eektrični jastučići se uglavnom koriste za zagrijavanje ramena, vrata, struka, leđa, abdomena, prostirke ili kreveta za kućne ljubimce. Čuvajte svoj vrat : električni jastučić za grijanje može ublažiti bol u vratu. Neki profesionalci također preporučuju korištenje vlažne podloge za grijanje. Svestrani jastuk za grijanje : ovaj jastučić za grijanje pruža opuštanje cijelog tijela, brzo zagrijavanje i mekanu strukturu za različite dijelove tijela kao što su vrat, leđa, trbuh ili noge. Grejna ploča je savitljiva i može se očistiti, što ne zauzima prostor i pogodno je za skladištenje. Potreban ulaz DC 5 V za grijanje, treba biti u toplom okruženju 2. Brzo grijanje : sigurno i jednostavno za upotrebu, može se pričvrstiti oko šivanja, temperatura unutar jakne će nastaviti da raste kako se vrijeme grijanja povećava, obično postižući željenu temperaturu za oko 10 minuta 4. Svestrani jastuk za grijanje : ovaj jastučić za grijanje pruža opuštanje cijelog tijela, brzo zagrijavanje i mekanu strukturu za različite dijelove tijela kao što su vrat, leđa, trbuh ili noge. Širok spektar primena : uglavnom se koristi za zagrevanje ramena, vrata, struka, leđa, stomaka i jastuka ili kreveta za kućne ljubimce. Temperatura unutar jakne nastaviće da raste sa povećanjem vremena grejanja i obično dostigne potrebnu temperaturu u roku od 10 minuta. Brzo grijanje : traka za grijanje je sigurna i jednostavna za korištenje, a može se fiksirati tokom šivanja. Čuvajte svoj vrat : ublažite bol u vratu, savitljiv, periv, ne zauzima prostor, brzo se zagrijava i održava vruće 5. Hvala na razumijevanju.

Više detalja

Item Type:
Clothing Electric Heating Pads
Material:
Carbon fiber
Supply Voltage:
DC 5V
Temperature:
High temperature 45-50 Celsius degrees, medium temperature 35-40 Celsius degrees, low temperature 30-35 Celsius degrees (three levels adjustable)
Switch Light:
High temperature red light, medium temperature white light, low temperature blue light
Package List:
1 x Clothing Electric Heating Pads:
Note:
Please allow tiny size error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.