• Nedavno
Pastel i metalik mini pena - Veličina jaja - 24 komada

Pastel i metalik mini pena - Veličina jaja - 24 komada

Zahvalnost:
KM 4.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Pjena jaja. Metalni svjetlucani uzorak obojenog zlata. 24 komada. Svaki komad mjeri 0,75 x 1,14 inča. Skočite u prekrasnu uskrsnu sezonu i koristite ove komade za ukrase, dekor ili druge projekte!. Stvorite prekrasan Uskrsni prikaz sa ovim pastelnim i metalnim jajima pena! Ova pjenasta jaja imaju pastelnu žutu, zelenu, plavu, ljubičastu i ružičastu obradu s metalnim detaljima zlata. Rasporedite ih u posudu, raširite ih preko vašeg stola ili ih pospite u uskršnjoj košarici!.

Više detalja

Izbor kupaca

Turska u boji za craft

KM 3.00

Jednostavan za stvaranje na kratkim porodičnim zanatskim noćima Turska u boji u boji I stavite ga zajedno za 3+ god Za projekt APX 20 minutnog projekta Čini sjajan središnji dio za stol.

Yardwe 2 kom.

KM 4.00

Možete ga ukrasiti i prilagoditi pomoću cvijeća, konopa, vrpca, vrpca, šljokica i ljepila.89in / Foams Kuglice imaju glatku površinu koja vam omogućuje uljepšavanje i prilagođavanj

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.