• Nedavno
Homeford Eva Glitter pjenasto slovo izrežite F, srebro, 4-1 / 2 inča, 12 brojeva

Homeford Eva Glitter pjenasto slovo izrežite F, srebro, 4-1 / 2 inča, 12 brojeva

Zahvalnost:
KM 0.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Eva blistano pjenasto pismo izrezano "f". Savršeno za bilo kojeg događaja, poput rođendana, tuševa za bebe, vjenčanja i još mnogo toga!. Svijetljene pjene i detaljne rezne funkcije ističu se i odlično dodaju bilo kojoj od vaših umjetnosti i projekata zanata. Jednostavan za izmjenu i ljepilo na zanatski papir, čak i tkaninu. Sadrži 12 brojeva po paketu. Dužina : 4,5 "Širina : 3,5". Eva blistano pjenasto pismo izrezano "f". Savršeno za bilo kojeg događaja, poput rođendana, tuševa za bebe, vjenčanja i još mnogo toga!. Svijetljene pjene i detaljne rezne funkcije ističu se i odlično dodaju bilo kojoj od vaših umjetnosti i projekata zanata. Jednostavan za izmjenu i ljepilo na zanatski papir, čak i tkaninu. Sadrži 12 brojeva po paketu. Dužina : 4,5 "Širina : 3,5". Savršeno za bilo kojeg događaja, poput rođendana, tuševi za bebe, vjenčanja i još mnogo toga! Svijetljene pjene i detaljne rezne funkcije ističu se i odlično dodaju bilo kojoj od vaših umjetnosti i projekata zanata. Jednostavan za izmjenu i ljepilo na zanatski papir, čak i tkaninu.

Više detalja

Izbor kupaca

Yardwe 2 kom.

KM 4.00

Možete ga ukrasiti i prilagoditi pomoću cvijeća, konopa, vrpca, vrpca, šljokica i ljepila.89in / Foams Kuglice imaju glatku površinu koja vam omogućuje uljepšavanje i prilagođavanj

Turska u boji za craft

KM 3.00

Jednostavan za stvaranje na kratkim porodičnim zanatskim noćima Turska u boji u boji I stavite ga zajedno za 3+ god Za projekt APX 20 minutnog projekta Čini sjajan središnji dio za stol.

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.