• Nedavno
Cork list debljina 4 mm u A3 42cm x veličine 30cm idealna za izradu zanatskog uređenja X1 listova

Cork list debljina 4 mm u A3 42cm x veličine 30cm idealna za izradu zanatskog uređenja X1 listova

Zahvalnost:
KM 0.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Recitit ćete x1 list u A3 veličine x 42cm x 30cm x 4mm. Prirodni sirovi plutarski listovi - idealan za izradu zanat, uređenje uređenja, izgradnju modela, izrada kreveta, dekoracija i čak zvučnu izolaciju. Može se lako izrezati i savršeni su za PIN ploče !! Napravljen u Njemačkoj. Dostupno u drugim veličinama i debljinama, ne ustručavajte se tražiti dalje u formiranju. X1 A3 4 mm lim. X1 A3 4 mm lim. Prirodni plutarski list koristi se za mnoge primjene poput biltenskih ploča, navale, brtve i zaštitnih jastučića, podloga i izolacijski materijal, podmornici i još mnogo toga. Corkova niska gustoća čini ga pogodnim materijalom za ribolovnu plovku i plutače, kao i ručke za ribolovne šipke. Ovi sirovi plutarski listovi su vrlo lagani u težini i mogu se lako raditi bez upotrebe posebnih alata. Može se lako rezati. !! Za dodatne informacije kontaktirajte nas od ponedeljka do petka od 8.00 do 16.00 CET.

Više detalja

Izbor kupaca

Turska u boji za craft

KM 3.00

Jednostavan za stvaranje na kratkim porodičnim zanatskim noćima Turska u boji u boji I stavite ga zajedno za 3+ god Za projekt APX 20 minutnog projekta Čini sjajan središnji dio za stol.

Yardwe 2 kom.

KM 4.00

Možete ga ukrasiti i prilagoditi pomoću cvijeća, konopa, vrpca, vrpca, šljokica i ljepila.89in / Foams Kuglice imaju glatku površinu koja vam omogućuje uljepšavanje i prilagođavanj

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.