• Nedavno
JF-XUAN domaćinstvo multifunkcionalni 3 kom kliješta Pry Bar alat Clip uklanjanje Remover hardver alat kompleti klešta

JF-XUAN domaćinstvo multifunkcionalni 3 kom kliješta Pry Bar alat Clip uklanjanje Remover hardver alat kompleti klešta

Zahvalnost:
KM 31.35

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Trajan, dug život. Jedinstveni dizajn. Jednostavan za korištenje. Operacija jednom rukom. Poštovani kupci, u ovoj radnji ima toliko proizvoda da ovde možete izabrati svoje omiljene proizvode. Pružit ćemo vam kvalitetne proizvode i usluge. Ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte nas na vrijeme. Nudimo razne alate koji su idealni za svakodnevnu upotrebu od strane DIY entuzijasta i stručnog osoblja.Specifikacije : Materijal : Metal+Plastikaboja : crvena+crna Veličina : Kao što slika pokazuje[konverzija : 1cm=0.3937 inča, 1inch=2.54 cm]Karakteristike : Odobreno za set kliješta za automobile, sredstva za uklanjanje zatvarača. Ovi alati vam omogućavaju da odmah i vrlo lako očistite panel vrata automobila i tapacirane kopče, a da im ne nanesete štetu. Viljuška klešta za dizajn u dva koraka za bolju podršku ispod glave neće oštetiti kopče. Napravljen od jednog bloka finog čelika za pružanje superiorne snage tokom popravki i opremljen čeličnom oprugom za dodatnu podršku. sredstvo za uklanjanje zatvarača napravljeno od korozije otpornog i hromiranog ugljičnog čelika da traje cijeli život. Vinilna ručka ergonomskog kvadratnog mehaničara sigurno i lako prianjanje tokom izvlačenja.Paket uključuje : 3pcs Clip Remover kliješta Kit Alat1 x tkanina Bag Dear kupci, ima toliko proizvoda u ovoj trgovini, možete izabrati svoj omiljeni proizvodi ovdje. Pružit ćemo vam kvalitetne proizvode i usluge. Ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte nas na vrijeme.

Više detalja

Izbor kupaca

Klešta za klešta za bande

KM 0.33

Set Komad : 1 Materijal : metal Naši alati su napravljeni od visokokvalitetnih, jakih i izdržljivih materijala Unesite pogodnost svom poslu i efikasnije završite bilo koji svoj posao...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.