• Nedavno
Felo 07157 50038 7-7/8-Inch Lanac Nos Radio Kliješta Pod Uglom Od 45 Stepeni

Felo 07157 50038 7-7/8-Inch Lanac Nos Radio Kliješta Pod Uglom Od 45 Stepeni

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Precizno poravnate rezne ivice za smanjen napor. Udobna, ergonomska ručka uključuje zaštitu od klizanja. Hromirana završna obrada je atraktivna i pruža trajnu zaštitu od rđe i korozije. Superiorni čelik se odupire savijanju, lomljenju, prevremenom habanju i koroziji. Doživotna garancija. Od proizvođača Felo 7-7/8-inčne Radio klešta za nos sa lancem pod uglom od 45 stepeni-najstrože moguće kontrole se koriste na svakom koraku u procesu proizvodnje kako bi se garantovalo samo najkvalitetnije alate za hvatanje i sečenje. Svi alati za hvatanje i sečenje su proizvedeni od najfinijeg alatnog čelika sa visokim sadržajem ugljenika, sa čeljustima i reznim ivicama kaljenim na 60-62 RC kako bi se osigurala maksimalna snaga i izdržljivost. Precizno mašinski spojeni preklopni spojevi i kliješta čeljusti se preciznije poravnavaju za poboljšano hvatanje i sečenje. Moulded-in slip-štitnici na ručki pomažu alatku za odmaranje na ruci korisnika za poboljšanu kontrolu i sprečavaju da ruka klizi prema vilici u aplikacijama velike sile. Hromirana završna obrada ima superiornu otpornost na koroziju. Proizvodni pogoni Felo imaju ISO9001 certifikat kako bi osigurali potpuno poštivanje najviših standarda kvaliteta.

Više detalja

Izbor kupaca

Klešta za klešta za bande

KM 0.33

Set Komad : 1 Materijal : metal Naši alati su napravljeni od visokokvalitetnih, jakih i izdržljivih materijala Unesite pogodnost svom poslu i efikasnije završite bilo koji svoj posao...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.