• Nedavno
Happligningly tuš staklena klizna vrata Povlačenje ručke, push bar od nehrđajućeg čelika za vrata za vrata, ulazna vrata i unutrašnja vrata

Happligningly tuš staklena klizna vrata Povlačenje ručke, push bar od nehrđajućeg čelika za vrata za vrata, ulazna vrata i unutrašnja

Zahvalnost:
KM 66.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Jednostavan za instaliranje : Set ručke vrata u boji uključuje sve potrebne hardver za instaliranje na vašim vratima. Samo bušenje dvije rupe u vratima za kombiniranje ručke i prsta s dva vijka. Napomena : Svaka kupovina dolazi kao par vrata za unutrašnju i izvan jedne vrata. Za dvostruka vrata potrebna su 2 para. (Ako ploča vrata deblja od 12 mm / 0.5 ". Pošaljite nam poruku.wed Podudarni komplet za dodatnu opremu) | Široka primjena : Savršena je za drva, staklo i aluminijumska vrata. Za i unutrašnjost i vanjska vrata.Also se može koristiti za vrata, kapije, garaže, staje, šupe, ormare, klizna vrata itd . | Izrađena od kvalitetnog nehrđajućeg čelika, po. Savršena je za drva, staklo i aluminijumska vrata. Za oba unutrašnjost i vanjska vrata. Znači se može koristiti za vrata, kapije, garaže, staje, šupe, ormare , klizna vrata itd. Proizvode od hrđe, prah presvučen za dodatnu zaštitu. Godinama je obložen otpornosti i izdržljivosti i ljepotu. Udoban ručni, ergonomski dizajn sprječavaju bilo kakve neočekivane ozljede i pružaju ugodnije Osjećaj ruku. Može se instalirati na unutrašnjost ili vanjska vrata ili sa različitim materijalima, uključujući drva ili aluminijumska vrata. Može se koristiti za vrata, kapije, garaže, staje, šupe, ormare, klizna vrata etchour etc.sl može vjerovati u to ako ne budete zadovoljni iz bilo kojeg razloga, možete dobiti povrat novca ili zamjenu. Specifikacija : materijal : materijal : nehrđajući steell dužina : 60cm (23.6 inča), udaljenost od 40cm (31.5) Dužina : 80cm (31.5) Dužina : 80cm (31.5) Dužina : 80cm (31.5) Dužina : 80cm (31.5 inč), udaljenost rupe : 60cm (23,6 inča) Dužina : 100cm (40 inča), udaljenost rupa : 70cm (27,5 inča) Dužina : 120cm (47.2 inča), udaljenost od 90cm (35,4 inča) Dužina : 150cm (59 inča), rupa Udaljenost : 120cm (47,2 inča) PACGE uključuje : Paket ručke za pričvršćivanje Packproizvod. Da biste izbjegli povredu ruku glatkim i poliranjem oštre reznog ruba. Napomena, bit će pogreške 1-3cm, molim vas, razumijete.iko je neznatan miris normalan, on će nestati u roku od dva do tri dana. Osobne razlike u razumijevanju boja, bit će mala razlika u boji, u naravi prevladavaju.

Više detalja

Material:
Stainless Steel
Length:
60cm(23.6inch),Hole Distance
Length:
80cm(31.5inch),Hole Distance
Length:
100cm(40inch),Hole Distance
Length:
120cm(47.2inch),Hole Distance
Length:
150cm(59inch),Hole Distance
Pacge Includes:
A pair of Handles:
Complete Fittings Pack:
Product Benefits:
Suitable for all door types.:
Barn door handle set includes all of the necessary hardware to install on your door.:
Constructed from materials with both security and durability in mind.To avoid hand injury by smoothing and polishing the sharp cutting edge.:
Note:
Manual measurement,there will be 1-3cm error,please understand.:
If a slight odor is normal,it will disappear within two to three days.:
Due to light and personal differences in color understanding,there will be small color difference,in kind prevail.:

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.