• Nedavno
Dondelight korna vrata hardverskih kompleta 8ft, klizna vrata za praćenje hardvera za unutrašnjost i vanjska vrata

Dondelight korna vrata hardverskih kompleta 8ft, klizna vrata za praćenje hardvera za unutrašnjost i vanjska vrata

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Carbon čelične kućice, sa posebnim crnim prahom. Tako da će se vaša vrata u traci glatko kliznuti bez zaglavljenog. Lista paketa】 : 8ft staza, 1x sprat, 2x čelični čepovi, 2x čelični vješalica, 1x instalacijski priručnik, uključujući podesive jastučiće, vijak za zatvaranje i vijak. Napominjemo da bilo koja sela vrata mekana zaklona ne može se primijeniti na naš predmet. 【Popis paketa】 : 8ft staza, 1x poda, 2x čep za vrata, 2x čelični vješalica, 1x instalacijski priručnik. Za dobro korisničko iskustvo, molimo držite zglobove ravno i provjerite jesu li vijci učvrsne kada se ugradnja za spajanje. 【Premium ugljični čelik】 : 3/16 "zadebljani čelični materijal, sa stabilnijim hardverskim sustavom, maksimum Držite do 330 funti. 【Specifikacija. Odlične antikorozivne performanse osiguravaju godine atraktivnosti i izdržljivosti. 【Nadogradnja metoda ugradnje】 : ugradnja spajanja, fleksibilniji i praktičniji instalacija. Termoplastični točak visoke gustoće, izgradnja dvostrukih ležajeva, osigurajte da će klizanje biti glatko i tiho, pružajući vam dobro operacijsko iskustvo. "Slatko klijanje】 : Dođite sa niskim klirensom Kit sa vrata Kraći valjak za vrata, prostor koji se traži od vrha kotrlja od plafona iznosit će samo 5 "što čini da će trag za vrata za čipke biti lako podići tokom instalacije. Široko se koristi u ormarima, kuhinjom unutarnjim vratima, soba ili dioničara ogrtača itd. Tako će se vaša vrata za štalu guziti bez zaglavljenih. 】 : 8ft kliznih kotrljača hardverskih hardvera, J-oblik, dizajniran za inovativno rješenje za zatvorene prostorije ili utečene prostore. Dijelovi za zapis koji uključuju podesivi odstojnik, jastučiće protiv skakanja, vijak za zatvaranje i vijak LAG-a. Slatko i tiho klizanje Komplet od vrata za čišćenje, sadrže kraći valjak za vrata, prostor koji se traži od vrha od vrha vrata u plafonu bit će samo 5 "što čini da će za vrijeme za vrijeme Instalacija. 【Specifikacija.

Više detalja

Izbor kupaca

X-dree 2 kom.

KM 22.45

Naziv proizvoda : prozorski remen; materijal : nehrđajući čelik Boja : srebrni ton, zlatni ton; rupa saca : 4,2 x 1,3cm / 1,7 "x 0,5" (l w) Promjer otvora : 4mm / 0,16 "; Veličina v

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.