• Nedavno
Kolica za viseće vreće i boce za vodu | Univerzalni kolica sa klipovima | Mommy kuke od veganske kože

Kolica za viseće vreće i boce za vodu | Univerzalni kolica sa klipovima | Mommy kuke od veganske kože

Zahvalnost:
KM 0.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Jednostavan za instalaciju. Dodatno skladištenje. Veganska koža. Ostanite organizirani. Savršeno za vreće za pelene, vrećice namirnica i boce za vodu. One jednostavne za instaliranje kuka savršen su dodatak za boravak i dodavanje dodatnog prostora za pohranu bilo kojoj kolibi. Mogu se držati do 130 kilograma, što je savršeno za sve vaše kupovne ili namirnice. Napravljen od PU kože, ovo je veganski proizvod i sjajno izgleda na bilo kojoj kolibi s raznim bojama za izbor. Ove su kuke također odlična opcija za dodavanje više prostora za pohranu u invalidska kolica, kolica i šetači. Savršeno za holding torbice, vrećice pelena, tipki, vrećice za namirnice i još mnogo toga!.

Više detalja

Izbor kupaca

BlackPrider Sit kolica crna

KM 2.00

Podesivo u dužini i dužini i visini, za optimalnu udobnost i prilagodljivost Jedinstveni univerzalni konektori i podešači omogućavaju pričvršćivanje ploče sve kolibe, uključujući

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.