• Nedavno
Kuka za djecu Multifunkcionalna 360 košara traka za vemore za vešalice WG7

Kuka za djecu Multifunkcionalna 360 košara traka za vemore za vešalice WG7

Zahvalnost:
KM 43.40

Količina robe
Dostupno na zahtjev

ABS. Uvezeno. Zatvaranje prekidača. Kuka za kolica za bebe Multifunkcionalna 360 košara za kaiševe za vemote za hvatanje; ; Kuka izrađena od PVC plastike dizajnirana je za nošenje teških objekata, a ne. Prekoračenje 5 kg i težine ne veće od 20 kg. Omogućite 360 ​​stepeni rotacije za poboljšanje praktičnosti i izdržljivosti.is Pogodno za sve vrste kolica, nasumično. Ter, kolica. Iz podesivih velcro pojaseva lako ih je instalirati i ukloniti bez obzira na širinu ručke. Poglašajte je velika vreća za kupovinu, obložite. , Torba za igračke, kesica za pečenje, kišobran ili drugi predmeti, kuka za baby Cart može lako zadovoljiti dnevne potrebe majke i bebe! Osim što se koristi u kolicama. Kolica se mogu koristiti i sa biciklima i invalidskim kolicima, čak i u mnogim drugim slučajevima u kojima je potrebna suspenzija.Proizvod opis : boja : plastična-4pcsmetal. Ray kuka, 4-pakovanje : Direedidsname : Metal Baby Couplerquantity : 4 SIZE : 14cm * 4cm * 1c Mapliciranje na : Sve vrste beba kolica In Clude : 4 x; Kolica sa kukama;. ABS. Uvezeno. Zatvaranje prekidača. Kuka za kolica za bebe Multifunkcionalna 360 košara za kaiševe za vemote za hvatanje; ; Kuka izrađena od PVC plastike dizajnirana je za nošenje teških objekata, a ne. Prekoračenje 5 kg i težine ne veće od 20 kg. Omogućite 360 ​​stepeni rotacije za poboljšanje praktičnosti i izdržljivosti.is Pogodno za sve vrste kolica, nasumično. Ter, kolica. Iz podesivih velcro pojaseva lako ih je instalirati i ukloniti bez obzira na širinu ručke. Poglašajte je velika vreća za kupovinu, obložite. , Torba za igračke, kesica za pečenje, kišobran ili drugi predmeti, kuka za baby Cart može lako zadovoljiti dnevne potrebe majke i bebe! Osim što se koristi u kolicama. Kolica se mogu koristiti i sa biciklima i invalidskim kolicima, čak i u mnogim drugim slučajevima u kojima je potrebna suspenzija.Proizvod opis : boja : plastična-4pcsmetal. Ray kuka, 4-pakovanje : Direedidsname : Metal Baby Couplerquantity : 4 SIZE : 14cm * 4cm * 1c Mapliciranje na : Sve vrste beba kolica In Clude : 4 x; Kolica sa kukama;.

Više detalja

Izbor kupaca

BlackPrider Sit kolica crna

KM 2.00

Podesivo u dužini i dužini i visini, za optimalnu udobnost i prilagodljivost Jedinstveni univerzalni konektori i podešači omogućavaju pričvršćivanje ploče sve kolibe, uključujući

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.