• Nedavno
Csyanxing 1 set RPI GPIO ekspanzijsko ploče za proširenje PCB ploča za širenje za maline PI 4B PI 3 i PI2

Csyanxing 1 set RPI GPIO ekspanzijsko ploče za proširenje PCB ploča za širenje za maline PI 4B PI 3 i PI2

Zahvalnost:
KM 4.36

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Univerzalni GPIO ekspanzijski odbor, kompatibilan je za maline PI 4 B PI 3 i PI2. Jedan redak GPIO port mogao bi se prebaciti na tri reda GPIO portove, učinit će vaš eksperiment lakšim i praktičnijim. Visokokvalitetni i visoki proces štampanja. Dimenzija : 55 * 66mm. Univerzalni GPIO ekspanzijski odbor, kompatibilan je za maline PI 4 B PI 3 i PI2. Jedan redak GPIO port mogao bi se prebaciti na tri reda GPIO portove, učinit će vaš eksperiment lakšim i praktičnijim. Visokokvalitetni i visoki proces štampanja. Dimenzija : 55 * 66mm. Značajke : Universal GPIO proširenje boone GPIO port moglo bi se prebaciti na tri reda GPIO portove, učinit će vaš eksperiment lakši i konventirajući kvalitetu i visoku ispisnu procesu : 55 * 66mm zvery-a : 55 * PI 3 i PI2) Sadržaj paketa : 1 * RPI GPIO ekspanzijska ploča4 * vijke4 * NUTS4 * LAPINVE GUME TOČKE4 * NYLON Fiksno sjedalo.

Više detalja

Izbor kupaca

Teensy ocOws2811 adapter 3.2

KM 0.33

Ova ploča adaptera povezuje tiensy 3,2 do hiljada LEDova pomoću biblioteke od oc Ows2811 Adapter sadrži 74 HCT245 Buffer čip i 100 Ohm otpornika za impedanciju Cat6 Ethernet kabel korist

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.