• Nedavno
Revell Njemačka Komplet Za Ribarsku Kočaru Na Sjevernom Moru

Revell Njemačka Komplet Za Ribarsku Kočaru Na Sjevernom Moru

Zahvalnost:
KM 13.93

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Komplet skale 1 : 142, 61 dio, nivo vještine 3, naljepnice, boja ili alati ili ljepilo nisu uključeni u komplet. Predložena boja : Afrička smeđa, granitna Siva, Bijela, Crna, ljubičasto crvena, Drvo smeđe. Alati : rezač za smreke, klešta za dugi nos, male turpije, stezaljke i makaze, bočni rezači, pinceta, nož za modeliranje, ljepilo, Super ljepilo. Od Newfoundlanda do Norveške Evropska ribarska flota posluje svakodnevno, boreći se protiv elemenata nemilosrdnog mora. Ova kočara je opremljena elektronskim navigacionim pomagalima, eho sonarom i sistemom koji pokazuje gustinu dolazećeg jata riba. Komplet sadrži 2-dijelni puni trup, ugravirane detalje palube, kontejnere za splav na naduvavanje, čamac i dizalicu, prstenove za život, radarske jarbole, brizgane ograde, dvostruko vitlo za kablove, kanap za montažu, dvije figure i postolje za prikaz. Završeni model je približno 14."dugo. Naljepnice i oznake za ribarsku Kočaru Sjevernog mora MV Ross Jackal , Velika Britanija, 1961 - uključuje oznake trupa i zastavicu.

Više detalja

Izbor kupaca

1/700 Podmornica I -15.46

KM 10.95

Skala : 1 / 700 Godine : 14+ Fujimi P / N : 40074 I 15 je japanska podmornica tipa B1 Završena je u mornaričkom dvorištu Kure 30.septembra 1940 godine, nakon čega je stupila u službu

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.