• Nedavno
Micro Mill MKR35-011 1/35 njemačka mornarica podvodno krilo Torpedo brod projekt plastični Model

Micro Mill MKR35-011 1/35 njemačka mornarica podvodno krilo Torpedo brod projekt plastični Model

Zahvalnost:
KM 0.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ovaj plastični model zahteva montažu i farbanje lepkova, alata, boja itd., Prodaje se zasebno. Komplet za montažu od neobojene plastike u mjerilu 1/35. Micromil (Ukrajina) Model Za Uvoz Plastike. Ovaj plastični model zahteva montažu i farbanje lepkova, alata, boja itd., Prodaje se zasebno. Komplet za montažu od neobojene plastike u mjerilu 1/35. Micromil (Ukrajina) Model Za Uvoz Plastike. 85. nagrada Akademije, 2 divizija (Actor Award, Writer Award) nominovan. Prvi hit hit u Japanu je odbijen. Iz čudesnog izraza lica u kojem glumi Densel Washington, Robert Zemekiss. Blu-ray Bonus Video dok se ne rodi "let". Dok" let " ne leti. Dok ne napravite scenu sudara. Cast & osoblje rasprave priča iznenadni pad od nepoznatih aviona u Atlantu od Orlando, Florida. Kapetan Witcar okreće avion prije sudara i uspijeva u hitnom slijetanju na stražnji let i uštedu puno života. Bilo je to čudo manevriranje koje nijedan prestižni pilot ne može imati. On je bio predsjednik Witcar koji je postao veliki trenutak, ali to može napraviti ozbiljan osumnjičenog. Alkohol je otkriven iz njegove krvi.

Više detalja

Izbor kupaca

1/700 Podmornica I -15.46

KM 10.95

Skala : 1 / 700 Godine : 14+ Fujimi P / N : 40074 I 15 je japanska podmornica tipa B1 Završena je u mornaričkom dvorištu Kure 30.septembra 1940 godine, nakon čega je stupila u službu

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.